ΓΙΑ ΤΟ MEGA RESET ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ-ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ή ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ;;;

End Of US Dollar As World Reserve Currency - Global Economic Reset 2019 ...

‘Εχουμε αναφερθεί πολλές φορές στον επόμενο Μεγάλο Πόλεμο που ετοιμάζουν για την τεράστια συγκομιδή στον κατα βαμμένο με

αίμα πλανήτη.

Στην Νέα Κανονικότητα τα πράγματα με τον απατεωνόιό δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περίμεναν, γιατί κανείς δεν τους κάνει την χάρη να πεθάνει. Ούτε οι άρρωστοι γέροντες δεν πεθαίνουν και αυτό πόνεσε τους άψυχους. Πόνεσε τους Υπόγειους δολοφόνους των λαών.Σας λένε ότι ζείτε στιγμές Πανδημίας χωρίς να πεθαίνει ούτε ένας!

Ούτε από την εποχιακή γρίπη δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι γιατί το σύμπαν με την σοφία του ξέρει ακριβώς τι θα κάνει. Από την κακία τους και το μίσος τους οι εξουσίες το φυσάνε και δεν κρυώνει.Τους χαλάει τα σχέδια ο Ήλιος, εξαφάνισε με τις εκλάμψεις του όλη την υγρασία από τον πλανήτη τον περασμένο Απρίλιο με την υγρασία να φτάνει στην Αττική σε ποσοστά των 20-35%.

Αυτό το φαινόμενο δεν έχει ξαναεμφανιστεί στον πλανήτη. Επίσης ποτέ η Σιβηρία δεν γνώριζε βαθμούς των 40 Κελσίου για δυο συνεχιζόμενους μήνες.

Τους χάλασε την απατεωνιά και τις στοίβες από νεκρούς από τον αόρατο του ΚΑΤΡΑ-κούλη…Επειδή οι εξουσίες ανήκουν στον αόρατο μισάνθρωπο σατανά, και επειδή σχεδόν όλοι τους είναι μυημένοι σατανιστές-καραμασόνοι του κερατά, θα προσπαθήσουν να σας τσιπάρουν με το υποχρεωτικό εμβόλιο χλαπάτσας.

Σας έχουν ήδη αναγκάσει να υποταχθείτε σε νέα μέτρα της νέας ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ που είναι βαθμιαία και όλο θα περιορίζουν τις ελευθερίες σας για να σας υποτάξουν τελειωτικά, για να σας ελέγξουν με τις ηλεκτρονικές υποχρεωτικές εφαρμογές γιατί οι σαταναδες, σας μισούν και θα σας κυνηγάνε με χιλιες και δυο στημένες παγίδες.

Ενώ εσείς ζείτε μέσα στην άγνοια και τον εγωισμό σας λόγω της εκπαίδευσης σας και έλειψη του Γνωθι Σαυτόν. Μισούν την δημιουργία και την ζωή, την αγάπη και την δικαιοσύνη. Μην περιμένετε κανέναν απατεώνα πολιτικό να σας υποστηρίξει ή να σταθεί στο πλάι σας.

Η λύση θα έρθει μόνο από την απόλυτη και μοναδική πηγή δικαιοσύνης που λάμπει αιώνια. Ξαφνικά θα λάμψει το φως της για να μας λυτρώσει από τους σατανάδες που τους ανήκει όλη η τεχνολογία που χρησιμοποιούν κατα κόρον εναντίον μας.Για το οικονομικό ρισέτ που ετοιμάζουν και επειδή δεν τους βγαίνει ο σκάρτος απατεωνοιός θα θέσουν τα πυρηνικά σε λειτουργία.

Η Συγκομιδή της ανθρωπότητας είναι μες το νερό, δεν έχουν άλλο τρόπο για να μαζέψουν τις ψυχές δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Δεν θα προλάβουν όμως γιατί κάνουν σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο…

 

 

 

 


 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις