Φθινόπωρο 2020: Εμείς αποφασίζουμε για την τύχη της ανθρωπότητας

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα 

Το φθινόπωρο, η Ιταλία και ο κόσμος θα υποστούν μια ακόμη επίθεση παγκοσμιοποίησης, πιθανότατα οριστική με την επιτάχυνση της τρομοκρατικής

επιχείρησης κορονοϊού.

Η ισορροπία του κόσμου θα αποφασιστεί από τώρα έως τις επόμενες δεκαετίες. Η νέα παγκόσμια τάξη πρόκειται να ξεκινήσει την τελική της επίθεση στην Ιταλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια επική μάχη που θα αποφασίσει τις τύχες όλων για τα επόμενα χρόνια.

Αν κερδίσει ο κόσμος, ο άνθρωπος όπως ξέραμε θα εξαφανιστεί οριστικά. Δεν είναι πλέον στοχαστικός με ελεύθερη βούληση, αλλά ο άνθρωπος / μηχανή υποβλήθηκε στην εκτέλεση υποδόρια εμβολίων μικροτσίπ και εμφυτεύματα, χωρίς τα οποία δεν θα μπορεί πλέον να κάνει τίποτα.

Εάν η αντίσταση ενάντια στην παγκοσμιοποίηση κερδίσει, θα υπάρχει χώρος να αρχίσουμε να ζούμε ξανά σε μια πραγματικά ανθρωπιστική κοινωνία, που δεν βασίζεται πλέον στο μίσος για τους άλλους και στο μίσος εναντίον των εθνών.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "7 things you don't mess with 1.MY FAITH 2. MY FAMILY .MY PRESIDENT 4. MY FLAG 5. MY GUNS 6. MY COUNTRY 7.MY LIBERTY Say True if you agree!"

Μια κοινωνία που αναπόφευκτα θα πρέπει να θέσει τη λατρεία του Θεού και όχι του ανθρώπου στο επίκεντρο αν δεν θέλει να παραδοθεί στην καταστροφή της όπως κάνει ο τωρινός.

Τώρα είναι η σειρά της Αμερικής. Η τύχη, ή ίσως η Πρόβιντενς, ήθελε η χώρα που πάντα ήταν οπλισμένη με βαθύ κράτος να είναι η χώρα που πρέπει να εμποδίσει τον κόσμο να πέσει στην άβυσσο της νέας παγκόσμιας τάξης.

Ο Σεβασμιώτατος Βιγκανός στην επιστολή του προς τον Τραμπ έστειλε ξεκάθαρα αυτό το μήνυμα: τώρα είναι η σειρά σου πρόεδρε.

Εάν ο Τραμπ θέλει να κερδίσει αυτή τη μάχη, θα πρέπει να έχει τον Θεό με το μέρος του και πάνω απ ' όλα θα πρέπει να σταματήσει την Ιταλία από το να καταβροχθίζεται μόνιμα από τον παγκοσμιορισμό

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "Q Sent Me WE FIGHT FOR THEM! WWG 1WGA -I.tieffel- PhotoGrid"

Γι ' αυτό οι ελίτ τον θέλουν πάση θυσία έξω από τον Λευκό Οίκο και ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος σαφώς τον άφησε να καταλάβει στην πρόσφατη παρέμβαση του, στην οποία είπε ότι οι εχθροί του είναι ισχυροί και πολύ πλούσιοι και ότι για έναν pos μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θέλησε να προειδοποιήσει ότι κινδυνεύει η ζωή του και ότι πρέπει να προστατευτεί πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου;

Το βαθύ κράτος σίγουρα δεν είναι καινούργιο για να λύσει τα '' προβλήματα '' του με αυτόν τον τρόπο, και από αυτή την άποψη απλά σκεφτείτε τη δολοφονία του Προέδρου Κένεντι.

Οι επόμενοι μήνες θα αποφασίσουν τι θα απογίνει η ανθρωπότητα. Προς το παρόν, μόνο ένα γεγονός φαίνεται σίγουρο. Αν ελευθερωθεί το λίκνο του παγκόσμιου Χριστιανισμού, η νέα παγκόσμια τάξη δεν θα προκύψει.

Τώρα, όπως ποτέ άλλοτε, ήρθε η ώρα να προσευχηθούμε για τον Τραμπ και την Ιταλία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις