Οπως τα λεγαμε....Σε αθλια κατασταση η"μαριονετα" της ΝΤΠ Τ.Μπάιντεν.Δεν πάει στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Ο κοροναϊός κατέστρεψε τη σχολική χρονιά των παιδιών μου, η απάντηση του  Τραμπ κατέστρεψε το επόμενο έτος |

Σε άσχημη κατάσταση ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζόε Μπάιντεν. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο Μπάιντεν δεν πρόκειται
να παραστεί στο συνέδριο των Δημοκρατικών προκειμένου να λάβει επίσημα το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές.

Μετά τις φήμες ότι η διανοητική του κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς ο Μπάιντεν επέλεξε να είναι απών από το συνέδριο και να δώσει το «παρών» μόνο μέσω σύνδεσης μεσω διαδικτύου.
Όπως ανακοίνωσαν οι  διοργανωτές του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος, που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 17-20 Αυγούστου, ο Μπάιντεν δεν θα παραστεί αυτοπροσώπως στο Μιλγουίκι στο Ουινσκόνσιν για να αποδεχθεί το χρίσμα με αιτιολογία «προκειμένου να προστατεύσει την δημόσια υγεία»!!!

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αντιδρώντας στο σάλο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τη διανοητική κατάσταση του υποψήφιου των Δημοκρατικών Τζόε Μπάιντεν και τις αλλοπρόσαλλες απαντήσεις που έδωσε σε συνέντευξη ανέφερε:

«Το να αρθρώσει μια λογική έκφραση δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο. Είναι φανερό πλέον, γιατί οι αριστεροί κάνουν ότι μπορούν ώστε ο Μπάιντεν να μην συμμετάσχει σε τηλεμαχία μαζί μου».



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις