Υπάρχει η θεραπεία και το εμβόλιο του κοροναϊού



Μετά σου λένε κάποιοι ότι υπάρχουν συνωμοσιολογία και συνωμοσιολόγοι. Μα, δεν θα υπήρχαν συνωμοσιολόγοι αν δεν υπήρχαν συνωμότες! Εφόσον υπάρχουν συνωμότες, θα υπάρχουν και
συνωμοσιολόγοι. Όπως· επειδή υπάρχουν αρχαιότητες υπάρχουν και αρχαιολόγοι, επειδή υπάρχει ψυχή υπάρχουν και ψυχολόγοι, κλπ! Άμα εξαφανισθούν οι συνωμότες, δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και οι συνωμοσιολόγοι.
Στις μέρες μας προέκυψε το μέγα και κρίσιμο διεθνές θέμα με τον κοροναϊό. Λόγω της σπουδαιότητος του θέματος, και λόγω της παράλληλης γενικής καχυποψίας περί των μεθόδων δράσης της διεθνούς ελίτ, ήταν φυσικό το διαδίκτυο να «πάρει φωτιά» και να «ξετρυπώνονται» διάφορες πληροφορίες, όπως η παρακάτω.
Στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ευρεσιτεχνιών (EPO, European Patent Office), υπάρχει μια ευρεσιτεχνία η οποία έχει καταχωρηθεί με τον κωδικό: ΕΡ 3 172 319 Β1. Το των σαράντα επτά (47) σελίδων έγγραφο που αφορά την ευρεσιτεχνία, μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Υπηρεσίας αυτής: www.epo.org, αλλά επειδή μπορεί να έχει περιέλθει σε καθεστώς «φραγής», μετά την ανακάλυψή του, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο του youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=TR-0-oosBYc.
Η ευρεσιτεχνία αυτή μπορεί να εκτιμηθεί καλύτερα από ειδικούς επιστήμονες, πλην όμως και ‘μεις, οι κοινοί άνθρωποι, κάτι μπορούμε ν’ αποκομίσουμε διαβάζοντάς την.
Το πρώτο περίεργο που αμέσως κάποιος διακρίνει στο έγγραφο, είναι ότι ενώ υποβλήθηκε η αίτηση για έγκριση της ευρεσιτεχνίας (πατέντας) στις 23 Ιουλίου 2015, η έγκριση έγινε στις 20 Νοεμβρίου 2019. Δηλαδή μετά από 4 χρόνια και 4 μήνες. Μόνο όμως ένας ειδικός θα μπορεί να πει αν ο χρόνος που μεσολάβησε είναι λίγος ή πολύς, αλλά μάλλον για πολύς φαίνεται. Επίσης, άλλο περίεργο γεγονός αυτό, είναι το ότι η ευρεσιτεχνία εγκρίθηκε λίγο πριν αρχίσει να προκύπτει το πρόβλημα της εξάπλωσης του κοροναϊού.
Το κείμενο, η αγγλική ευρεσιτεχνία, έχει θέμα: CORONAVIRUS. Δηλαδή: Κοροναϊός. Δεν καθορίζει ποιόν τύπο κοροναϊού αφορά. Οπότε συμπεραίνεται ότι αφορά όλες τις κατηγορίες αυτών.

Παλαιότερα υπήρχε ο SARS, (οξύ αναπνευστικό σύνδρομο), ενώ τώρα είναι ο MERS. Ο κοροναϊός, αυτός για τον οποίον γίνεται λόγος τώρα, ονομάζεται MERS-CoV. Η ονομασία “MERS” μας δίνει κάποιες πληροφορίες. Το “CoV” είναι εύκολο και σημαίνει “Coronavirus”. Στην λέξη “MERS” έχουν ιδιαίτερη σημασία τα δυο πρώτα γράμματα. Το “Μ” και το “Ε”. Είναι τα αρχικά του “Middle East”. Δηλαδή, «Μέση Ανατολή». “MERS” σημαίνει “Middle East Respiratory Syndrome”.
Δηλαδή, Αναπνευστικό Σύνδρομο Μέσης Ανατολής. Ονομάστηκε έτσι διότι το πρώτο κρούσμα εμφανίσθηκε στην Σαουδική Αραβία το 2012, και πιθανολογείται ότι προήλθε από νυχτερίδα. Πιθανολογείται! Δεν είναι σίγουρο. Γι αυτό στην αρχή μας έλεγαν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδα. Τότε, το 2012, ακόμη και οι Άραβες αξιωματούχοι είχαν θορυβηθεί πολύ και περιόρισαν τα ταξίδια τους σε τουριστικά μέρη της Σαουδικής Αραβίας όπως είναι η Μέκκα και η Ριάντ. Η πληροφορία έχει ως εξής: “Millions were at risk of contracting MERS at popular tourist destinations like Mecca and Riyadh, causing Saudi officials to restrict travel.”
Τότε είχαν αναφερθεί κρούσματα σε 24 χώρες με 400 θανάτους.
Ο κοροναϊός MERS ξαναεμφανίστηκε το 2015 στην Νότιο Κορέα όταν κάποιος επέστρεψε στην Κορέα από την Μέση Ανατολή (δεν αναφέρεται από ποια χώρα), πλην όμως η Κορέα αντέδρασε άμεσα, αναφέρθηκαν 186 κρούσματα και είχαν 36 θανάτους. Όλα αυτά σύμφωνα με την Native Antigen Company, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως που ασχολείται με τις μολυσματικές νόσους.
Τώρα έχουμε, ως πλανήτης, πάλι πρόβλημα με τον MERS και το οποίο όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα δεδομένα θα ενταθεί.
Στην περί ο λόγος ευρεσιτεχνία, οι τρείς άγγλοι εφευρέτες, η Erica Bigerton, η Sarah Keep και ο Paul Britton, όπως αναφέρουν στην περιγραφή της εφευρέσεώς τους, στην σελίδα 3, δημιούργησαν ένα ιό ο οποίος εξασθενεί την παθογένεια του κοροναϊού και ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη ή θεραπεία μιας ασθένειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή για την παρασκευή εμβολίου ώστε να προλαμβάνεται η νόσος, ή για την παρασκευή φαρμάκου για την θεραπεία νόσου. Μιλάνε οι εφευρέτες καθαρά για θεραπεία.

Ενδιαφέρον έχει και η παράγραφος [0041] στην σελίδα 6 του εγγράφου, στην οποία αναφέρεται η σχέση των κοροναϊών με τα κρυολογήματα των ηλικιωμένων, πλην όμως αυτό πρέπει ν’ αναλυθεί από ειδικούς επαγγελματίες. Όπως και να ‘χει το θέμα, σύμφωνα με την ανακάλυψη των άγγλων επιστημόνων, υπάρχει η γνώση για πρόληψη και θεραπεία από ασθένεια που οφείλεται στον κοροναϊό.
Άντε να δούμε τι θα κάνουν στο τέλος, πάλι για το καλό μας!












Χρήστος Μαντζιάρης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις