Θυσίασαν τον αμερικανό ηθοποιό Isaac Kappy επειδή μίλησε για τους παιδεραστές του Χόλιγουντ



Θυσίασαν τον αμερικανό ηθοποιό Isaac Kappy επειδή μίλησε για τους παιδεραστές του Χόλιγουντ
Πουθενά σε αυτόν τον κόσμο ο σατανισμός και η κακοποίηση των παιδιών δεν
είναι μεγαλύτερος από ότι στο Χόλιγουντ.
Αν θέλεις να έχεις επιτυχία σαν ηθοποιός πρέπει να μπεις βαθιά μέσα στην μαυρίλα του σατανισμού διαφορετικά θα πεθάνεις άσιμος, φτωχός χωρίς ένα σεντ στην τσέπη….
Αυτήν την εβδομάδα υπήρχε ακόμη ένας νεκρός στην περιοχή του Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά ήταν ο 42χρονος αμερικανός ηθοποιός Isaac Kappy.

Δείτε το μήνυμα που έστειλαν στον αέρα στα ΜΜΕ:

» Ο 42χρονος Αμερικανός ηθοποιός Ισαάκ Κάππι αυτοκτόνησε χθες πηδώντας από μια γέφυρα στο Bellemont της Αριζόνα. Ο άντρας χτυπήθηκε στη συνέχεια από ενα φορτηγό Ford και πέθανε επί τόπου.»
Όπως γνωρίζετε, ο κόσμος κυβερνάται από μια σατανική λατρεία στον θεό τους τον Μαυρο με το Χόλιγουντ να κατασκεύαζει τα πάντα σύμφωνα με την μισάνθρωπη λατρεία αιώνων.
Το ιδεολογικό και πολιτικό κίνημα τους στην πραγματικότητα είναι μια μυστική κοινωνία για τον περαιτέρω έλεγχο και χειραγώγηση της ανθρωπότητας.
Ο Ισαάκ Κάππι ήταν έμπιστος στο Χόλιγουντ σαν ηθοποιός και ήξερε ακριβώς τι συνέβαινε. Αυτό που είπε επιβεβαιώνει αυτό που γράφουμε εδώ και χρόνια.
Παραδείγματος χάριν, είπε: «Η κόλλα που κρατά αυτή τη λατρεία είναι η παιδεραστία και η θυσία των παιδιών. Τα μέλη της μαυρης λατρείας που ασχολούνται με τον αντικείμενο, φιλμογραφούνται ενώ εκτελούν αυτές τις τρομερές πράξεις εναντίον παιδιών. Με βάση τον εκβιασμό μπορούν να τους ξεβρακώσουν όποτε θελήσουν «.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, αλλά και στους πολιτικούς, τις επιχειρήσεις, τα μέσα ενημέρωσης και τον τομέα της ψυχαγωγίας. Η οργάνωση που συχνά εκτελεί αυτούς τους εκβιασμούς είναι η Μοσάντ, η ισραηλινή μυστική υπηρεσία.
Το περασμένο καλοκαίρι, ο Kappy είπε ότι ένα φιλικό ζευγάρι, ο ηθοποιός Seth Green και συνεργάτης Clare Grant, είχαν παραδεχθεί ότι είναι παιδεραστές. Ανέφερε επίσης τους Στίβεν Σπίλμπεργκ, τον Τομ Χανκς και τον Μπαράκ Ομπάμα ως παιδεραστές.
Επίσης δήλωσε: «Όσο υψηλότερο πηγαίνετε, τόσο πιο άρρωστοι γίνονται. Ο Τζίμι Σαβίλ βιάζε και σκότωνε εκατοντάδες παιδιά και τιμάται από τη βασίλισσα. » Είπε επίσης ότι οι άνθρωποι που θέλουν να μπουν στο κύκλωμα των Illuminati είναι ακόμη πρόθυμοι να προετοιμάσουν τα παιδιά τους σε βιασμούς.
Την ημέρα του θανάτου του, αναχώρησε στο αυτοκίνητό του από Flagstaff, Αριζόνα, προς τα δυτικά στο Interstate I-40, γνωστότερο ως Route 66.
Και μετά, σύμφωνα με τα επίσημα κανάλια, την εξής είδηση:
Το περασμένο έτος ο ηθοποιός είχε επιτεθεί την Paris Jackson, όταν παραλίγο να την πνίξει κατά λάθος σε ένα πάρτι.
Μετά το συμβάν άρχισε να της στέλνει συνεχώς μηνύματα, με αποτέλεσμα το μοντέλο να ενισχύσει το προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για την ασφάλειά της.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ, η Paris απαντούσε στα μηνύματα του Isaac διότι φοβόταν πως είχε τάσεις αυτοκτονίας και προσπαθούσε να είναι εκεί για αυτόν.
Στο παρελθόν, ο Kappy είχε χαρακτηρίσει τον Seth Green «παιδόφιλο», μέσω βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media.
Δεν έδωσε πολύ χρόνο γι ‘αυτό. Μόλις μια μέρα μετά την έκθεσή του, ο Kappy πήδηξε από τη γέφυρα στο Bellemont. Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά απέτυχαν. Ο ηθοποιός πέθανε αφού χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Η αστυνομία της Αριζόνα θεωρεί αυτοκτονία την αιτία του θανάτου του.



















ΠΗΓΗ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις