Επιστημονικές έρευνες – Κίνδυνος για την υγεία το 5G



Το 5G ήρθε και μετατρέπει τις πόλεις μας. Με το 5G, τα αντικείμενα έχουν την δυνατότητα να συνδέονται μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν πληροφορίες. Επίσης μετατρέπουν το ανθρώπινο
δέρμα, σε κεραία. Οι συσκευές μας, από εδώ και πέρα, θα χρησιμοποιούν το Δίκτυο 5G.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα infowars, υπάρχουν επιστήμονες οι οποίοι πιστεύουν ότι τα 5G δίκτυα, είναι επικίνδυνα για την υγεία μας.

Ο Dr. Ben-Ishai του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ (The Hebrew University of Jerusalem), σε έρευνα στην οποία συμμετείχε αποκάλυψε ότι το ανθρώπινο δέρμα λειτουργεί ως κεραία και τραβάει τα μικροκύματα που εκπέμπουν τα δίκτυα 5G.

Δείτε το βίντεο:



Η αμερικανική αντικαρκινική ένωση, έχει ερευνήσει το θέμα των μικροκυμάτων. Κάντε κλίκ ΕΔΩ και διαβάστε την έρευνα στα αγγλικά.

Ο Dr. Martin Pall (καθηγητής του Washington State University), έχει δηλώσει ότι το να υιοθετήσουμε το 5G χωρίς να υπάρξουν δοκιμές πρώτα, είναι το πιο χαζό πράγμα που θα μπορούσε να γίνει.

Κάντε κλίκ ΕΔΩ και δείτε την πηγή (στα αγγλικά).

Δείτε το βίντεο:



Είναι στο χέρι του καθενός να δεχτεί τα παραπάνω δεδομένα ή να τα απορρίψει.
Η ανάπτυξη των δικτύων 5G είναι για το καλό μας; Μιλάμε για την μετεξέλιξη του διαδικτύου στην ουσία. Θα μας επηρεάσει, θέλουμε δεν θέλουμε!

Με πληροφορίες από τις ιστοσελίδες infowars.com, cancer.org, humansarefree.com















ΠΗΓΗ









































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις