Τους κυνηγούν από «χωρίου εις χωρίον»: Πολίτες επιτίθενται στον γ.γ. του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτη, στον Βόλο

 


Συγκλονιστικά νέα βίντεο ήρθαν στην δημοσιότητα από το "ντου"  πολιτών στην αίθουσα που θα μιλούσε ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτης, στον
Βόλο.
Από τις συγκρούσεις με ΜΑΤ και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τραυματιστεί πολίτες. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα σε μέλη του σώματός τους.
Οι πολίτες προσπαθούσαν να "σπάσουν" τον αστυνομικό κλοιό ώστε να φτάσουν στον Π.Σκουρλέτη και επιτίθονταν κατά "κύματα" σε ΜΑΤ και μέλη ΣΥΡΙΖΑ.

"Μάχες" ΜΑΤ και μέλη ΣΥΡΙΖΑ με πολίτες γίνοντα στο δημαρχείο Βόλου καθώς μέλη της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών μαζί με άλλες Ενώσεις πραγματοποίησαν "ντου" για να μπουν στο χώρο.

Υπό διαμαρτυρίες πολιτών και σε αστυνομικό κλοιό γίνεται η ομιλία του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη στο δημαρχείο Βόλου.

Οι συμμετέχοντες, “πολιορκούν” διαρκώς την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου για να μπουν στο κτίριο για την ομιλία του Π. Σκουρλέτη, αλλά απωθούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Σκουρλέτης πέρασε την είσοδο του Δημαρχείου και ξεκίνησε την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων, αναφερόμενος στη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια.

Εξω από το δημαρχείο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης.





Το θέμα της εισήγησης Σκουρλέτη ήταν η Δημοκρατία στην αυτοδιοίκηση. Τα ΜΑΤ στην είσοδο του δημαρχείου παράλληλα οργάνωσαν workshop εμπέδωσης των δημοκρατικών μεθόδων. Με περισσή φροντίδα μας έπεισαν για τη δημοκρατικότητα Κυβέρνησης και Δήμου.
Δείτε στο βίντεο πως αντιμετωπίστηκαν οι πολίτες που θέλησαν να διαμρτηρηθούν και να επιδώσουν καταγγελία κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.
Δημοσιεύτηκε από Επιτροπή ΑΓΩΝΑ Πολιτών Βόλου στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
















ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις