Ναι, θα τα δούμε όλα...

Σχετική εικόνα


Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ενορχηστρωτής αυτής της αθλιότητας, αυτής της στημένης διαδικασίας προκειμένου ο Καμμένος να βγει στους δρόμους της οργής παίζοντάς
το Μακεδονομάχος, να διατηρήσει την Κ.Ο. του και να έχει την όποια ελπίδα να εκλεγεί παίζοντάς το πατριώτης και θρησκευόμενος. Ήδη ξεκίνησε τα γνωστά ουρλιαχτά μπροστά στην κάμερα.

Από την άλλη ήδη είναι σε εξέλιξη τα παζάρια και η συναλλαγή. Eίτε με χρηματικά είτε με πολιτικά ανταλλάγματα ο Τσίπρας θα βρει τους 151 βουλευτές, δεν θα πάει σε εκλογές  ( δεν θέλουν οι τοκογλύφοι) και θα τρέξει με πρωτόγονο μίσος να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Ίσως και εντός της εβδομάδος. Αν όχι, θα κατέβει στο συλλαλητήριο ο Καμμένος. Θα τα συζητήσουν αυτά...Ναι, καλά διαβάζεις. Θέλουν να τον κατεβάσουν στο συλλαλητήριο....Καλοστημένη παράσταση. Αρρωστημένο; Μπα...έχουν κάνει και χειρότερα.

Το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι εφιάλτης. Είναι τραγωδία. Γίνεται με τις ψήφους της αριστεράς, των Καραμανλικών, των Παπανδρεικών που χώθηκαν στο Σύριζα για να κρατήσουν όρθιο τον Τσίπρα. Όλοι τους είναι με παρελθόν.

Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες με ένα κρύο βενιζελικό στρατηγό Made in Germany..Ναι, θα τα δούμε όλα...













ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις