Macron-Rothschild ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας


Πολλαπλούς οργασμούς βιώνουν όλοι οι πολιτικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι της Ευρώπης, μετά την άνετη νίκη του Macron-Rothschild. Με την  ακροδεξιά,  Lepen απέναντί του και με τη στήριξη όλων των δήθεν αντιπάλων του που δεν πέρασαν στον 2ο γύρο... η Γαλλία βρέθηκε με παντοδύναμο Πρόεδρο που εξαρχής είχαν ψηφίσει μόλις το 23,75% των Γάλλων.

Οι εκλογομάγειρες των τοκογλύφων τα κάνουν να φαίνονται όλα τόσο φυσιολογικά κι «αυθόρμητα».
Κι ως γνήσιο τέκνο των Rothschild ...εννοείται ότι θα προχωρήσει τη γνωστή ατζέντα που περιλαμβάνει κατάργηση της μονιμότητας στο Δημόσιο και κατάργηση των 35ωρου στα πλαίσια της απελευθέρωσης της αγοράς εργασίας. Επειδή ως Υπουργός Οικονομικών «Σοσιαλιστικής» κυβέρνησης... δεν μπόρεσε να το περάσει... θα το επαναφέρει τώρα. Από κορυφαίο Υπουργό Σοσιαλιστικής κυβέρνησης... οι τοκογλύφοι μας σέρβιραν εκ νέου τον Macron ...ως «κεντρώο» υποψήφιο για την Προεδρία, που θα σημάνει την ...«αλλαγή», και θα ικανοποιήσει την απαίτηση των πολιτών για «νέα πρόσωπα» ...και μην γελάτε. 
Στην Ελλάδα έκαναν τα ίδια... Για να ανεβάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ...μας σέρβιραν ως αριστερούς όλους τους πρασινοφρουρούς του ΠΑΣΟΚ και ως εθνικιστές όλη τη μητσοτακική γαλάζια γενιά. Κι εμείς, κλασικά ως ιθαγενείς, περιμέναμε την επανάσταση... που φυσικά δεν θα έρθει ποτέ.
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις