Ο μεγάλος Πούτιν της Ρωσίας γιορτάζει!

Ο μεγάλος Πούτιν της Ρωσίας γιορτάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Ρωσία αυτές τις μέρες δεν γιορτάζει απλά την V-Day (Victory Day) του Β'Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και την τρίτη κατά σειρά φορά που ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε
πρόεδρος της Ρωσίας.
Ήδη κυλά το 17ο έτος με τον Πούτιν στην Εξουσία , είτε σαν πρόεδρος είτε σαν πρωθυπουργός, και τα πάντα στην ισχυρή πλέον Ρωσία έχουν αλλάξει άρδην.

Γράφει το ρωσικό Sputnik:

"Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Πούτιν είναι αποφασισμένος πολιτικός, έχουν γράψει χιλιάδες άρθρα γι 'αυτόν. Διαβάζουμε περισσότερα από είκοσι βιβλία που δημοσιεύτηκαν στη Δύση, όπου οι ερευνητές προσπάθησαν να εξηγήσουν τα κίνητρα πίσω από τη συμπεριφορά του Πούτιν. Οι καταγγελίες για την απρόβλεπτη συμπεριφορά του Ρώσου Προέδρου είναι αρκετά περίεργες".

Πράγματι ο Ρώσος πρόεδρος έχει αποδείξει πολλάκις στη Δύση πως είναι απρόβλεπτος, ωστόσο πάνω από όλα βάζει το συμφέρον της Ρωσίας και των κατοίκων της.

Και το εννοεί:



Εκτός των άλλων ανοικτό εξακολουθεί να μένει το ζήτημα των προεδρικών εκλογών του 2018, με τον ίδιο να μην έχει αποκλείσει τίποτα ακόμη και για τέταρτη θητεία στην προεδρία της χώρας.
Στη Ρωσία πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρή εναλλακτική λύση, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Πούτιν συγκεντρώνει το 75% της αποδοχής των πολιτών, στο θέμα μίας τυχόν νέας υποψηφιότητας. 
Ποσοστά απίστευτα για κάποιους, ωστόσο πολύ αναμενόμενα έπειτα από το μείγμα πολιτικής του με το οποίο συσπείρωσε όλους τους Ρώσους, έχοντας πάντα την Ορθοδοξία σε πρώτο πλάνο.








ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις