Εκρηξη στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ - Τραυματίστηκε παίκτης

 


Λίγο πριν τη σέντρα του ματς, σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη που πιθανόν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, κοντά στο πούλμαν της ομάδας που
κατευθυνόταν στο «Σλιγκναλ Ιντούνα Παρκ» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας, Μαρκ Μπαρτρά.
Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
 
Η αστυνομία σε συνεννόηση με τη διοργανώτρια αρχή (UEFA), εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβληθεί ο αγώνας, ενώ οι ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας είναι σοκαρισμένοι.
 
Η έκρηξη σημειώθηκε κατά την αναχώρηση της αποστολής για τον αγώνα, ενώ, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον κόσμο στο γήπεδο.
Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, ο 26χρονος αμυντικός μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Ντόρτμουντ.
Την ίδια στιγμή γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να αναβληθεί το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45.
Η ίδια η Μπορούσια ανακοίνωσε ότι «υπήρξε περιστατικό κατά την αναχώρηση του λεωφορείου μας. Ένα άτομο τραυματίστηκε».
Oι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ, η έκρηξη οφείλεται σε βομβιστική επίθεση.Μάλιστα, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις κοντά στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλυσει η ομάδα, αν και ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Την αναβολή της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Μονακό αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα η UEFA, κατόπιν διαβουλεύσεων όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, λόγω των εκρήξεων που συνέβησαν κοντά στο πούλμαν της γερμανικής ομάδας. 
 
Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Ντόρτμουντ στο Twitter, το ματς για τα προημιτελικά του Champions League θα διεξαχθεί αύριο στις 19:45. 

An explosion on the Borussia Dortmund team bus has occurred before their European clash 










ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις