Η πικρή αλήθεια για τους χριστιανούς πρόσφυγες της Ανατολής

Η πικρή αλήθεια για τους χριστιανούς πρόσφυγες της Ανατολής


Ο πρώην Αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας,  Λόρδος Carey του Clifton, παραδέχθηκε πως η αντιμετώπιση της πολιτείας απέναντι στους λιγοστούς χριστιανούς πρόσφυγες
της Συρίας και άλλων χωρών είναι το λιγότερο επικριτική και επιδέχεται του εξισωτισμού με την συντριπτική πλειοψηφία όπου είναι μουσουλμάνοι.
Ο ίδιος κατήγγειλε πως η συμπεριφορά εναντίον των χριστιανών προσφύγων είναι "θεσμικά προκατειλημμένη", παρά το γεγονός πως μέχρι το ξέσπασμα του καταστροφικού εμφυλίου στη Συρία, ο αριθμός των Χριστιανών ξεπερνούσε το 10% του πληθυσμού.
Μάλιστα ο πρώην Αρχιεπίσκοπος κατήγγειλε πως είναι πολύ πιο δύσκολο για τους χριστιανούς πρόσφυγες να ενταχθούν μέσα στις προσφυγικές δομές, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που πέφτουν θύματα σοβαρών διακρίσεων από την συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων, ακόμη δε και από τους υπευθύνους των αρμόδιων οργανισμών (βλ.ΜΚΟ).
"Αυτά τα στρατόπεδα είναι ειδικά διαμορφωμένα και φιλικά ως ένα σημείο για τους μουσουλμάνους. Είναι ως επί το πλείστον εχθρικά για τις μειονότητες", καταγγέλλει ο ίδιος.
Υπενθυμίζεται πως η συντριπτικότατη πλειοψηφία των "προσφύγων" που έρχονται από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική είναι μουσουλμάνοι, βάσει σχεδίου, συντείνοντας έτσι στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης.







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις