Αποκάλυψη μεγατόνων: H πολιτική ηγεσία έκανε επικύψεις στους Τούρκους: H Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» ήταν έτοιμη να στείλει στο πάτο του Αιγαίου το ΤCG Kuşadası (P-1215) αλλά…

veteranos.gr 


Αποκάλυψη Μεγατόνων : Στο στόχαστρο είχε το Τούρκικο περιπολικό Σκάφος  ΤCG Kuşadası (P-1215) που έκανε τι βολές εντός των
Ελληνικών Χωρικών Υδάτων δύο μίλια απο το  Φαραμακονήσι η Κανονιοφόρος  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ!
Όχι μόνο έφτασε σε χρόνο  ρεκόρ η Κανονιοφόρος μας στο σημείο που το Τούρκικο Περιπολικό Σκάφος έκανε τις Βολές εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων αλλά το στοχοποίησε και ανέφερε ετοιμότητα προσβολής !
Αν και ενημερώθηκε άμεσα η Πολιτική Ηγεσία δεν έδωσε καμιά εντολή για ρίψη έστω προειδοποιητικών βολών,  αλλά άφησαν να το  Τούρκικο περιπολικό να ολοκληρώσει τις βολές ρίχνοντας βολές για 15 λεπτά !
Η απόφαση ελήφθη από την πολιτική Ηγεσία σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται καθαρά  και απο την βιντεοσκοπημένη συνέντευξη στον Αλέχη Παπαχελά  του ΥΠΕΞ Κοτζιά που επέλεξε να προειδοποιήσει τους Τούρκους από τηλεοράσεως !unnamed63881
Χαρακτηριστά να αναφέρουμε   οτι ο Παπαχελάς νυστάζει σε όλη την διάρκεια της συνεντεύξεως .»Γύρευε πια ώρα τον ξυπνήσανε «..Στην συνέχεια στις 22 του μηνός  στο δελτίο του Skai  ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει οτι έχουμε επιλέξει τον δρόμο να κατεβάσουμε τους τόνους!
Κατά την ταπεινή μας άποψη το να δείχνουμε σε όλους ότι δεν θα αντιδράσουμε δίνουμε  την εντύπωση ότι θα ανεχθούμε τα πάντα και ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς δεν είναι και ο Κατάλληλος να απευθύνει πολεμικό διάγγελμα που έγραψαν κάποιοι στην Τουρκία !
Δεν αντιδράς στα Όπλα και στην κατάφωρη παραβίαση της Κυριαρχία σου  με διπλωματία και δεν λες ότι οι Τούρκοι απλά  άγγιξαν τις Κόκκινες γραμμές !
Στην προκειμένη περίπτωση  ένα διάγγελμα του Πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ  θα ήταν ότι το καλύτερο και όχι η συνέντευξη  σε ένα κανάλι ενός άχρωμου  Διπλωμάτη …
Αυτά προς ενημέρωση για να μην μας πούνε πάλι  κάποιοι …¨ΟΤΙ δεν αντέδρασαν οι Ένοπλες Δυνάμεις που απλά όπως και τότε το 1996 περίμεναν τις εντολές που δεν δόθηκαν ποτέ !







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις