ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...Ο Τραμπ είχε δίκιο ότι οι δημοσκοπήσεις ήταν στημένες

Ο Τραμπ είχε δίκιο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ των αποδείξεων ότι οι δημοσκοπήσεις ήταν στημένες 

 

Ο James O'Keefe κυκλοφόρησε πλάνα από τα παρασκήνια του CNN, όπως υποσχέθηκε.

Μια από τις πρώτες αποκαλύψεις από
τις ταινίες αποδεικνύει ότι ο Τραμπ είχε δίκιο.
 Το ηχητικό ντοκουμέντο συνέλεξε η κυρία Χ (ψευδώνυμο για να προστατεύσει την ταυτότητά της), η οποία πλησιάζει τους προϊσταμένους της στο CNN σχετικά με τη χρήση ξεπερασμένων πληροφοριών δημοσκόπησης. Ενώ όλοι φαίνεται να ξέρουν ότι είναι λάθος, ο Joe Sterling δικαιολογεί τελικά ότι παραπλανούν το κοινό τους, λέγοντας ότι δεν θα αλλάξει αυτό τη γνώμη κανενός. Το ηχητικό περιλαμβάνει επίσης τις φωνές των πρώην εργαζομένων στο CNN, Arthur Brice και Nicky Robertson.
 Στην ιστοσελίδα του μυστικού ρεπόρτερ, σήμερα υπάρχουν περίπου 119 ώρες βίντεο και ήχου από μια εσωτερική πηγή από το CNN, και 100 περισσότερες ώρες που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει.



Το ηχητικό καταγράφηκε το 2009 από εσωτερική πηγή και πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του CNN της Ατλάντα. Σαφώς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αλλάξει τις δημοσκοπήσεις από τότε, αν όχι και περισσότερο.
 Ο James O'Keefe ηγείται του έργου Veritas, μιας ομάδας υπεύθυνης για μυστική αναφορά και αποκαλύψεις της διεφθαρμένης αριστεράς κι έχει καταφύγει στο Twitter αρκετές φορές για να βρει ανθρώπους να βοηθήσουν αυτόν και τον σκοπό του να εκθέσει τα αριστερά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 Ο Τραμπ τους υποστηρίζει και φέρεται να λέει ότι οι διαρροές του έργου Veritas εναντίον του CNN ήταν "cool", σύμφωνα με ένα tweet του O'Keefe.
 Ο αμερικανικός λαός ανέκαθεν γνώριζε ότι τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να τον πείσουν για ψήφο στην Χίλαρι Κλίντον και όχι στον Τραμπ, γενικότερα προς την αριστερή παγκοσμιοποίηση και μακριά από την κοινή λογική. Ξανά και ξανά έχουν αποδειχθεί ότι είναι οι μαριονέτες των Δημοκρατικών.
 Δεν υπήρχε καμία απόδειξη, όμως, μόνο μια σταθερή πεποίθηση ότι κολλούσαν την ταμπέλα: "συνωμοσιολόγοι."
 Το Project Veritas έδωσε τις απαντήσεις και την απόδειξη που χρειαζόμασταν για να πούμε ότι τα μέσα ενημέρωσης χειρίστηκαν τον αμερικανικό λαό να πιστέψει κατά έναν ορισμένο τρόπο. Επίσης πιστεύεται ευρέως ότι είχαν υπερδειγματοληψίες από ορισμένα δημογραφικά στοιχεία.








ΠΗΓΗ

























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις