Σχέδιο «ανωμαλίας» στην Ελλάδα; Χειροβομβίδα έξω από σχολείο - Βόμβα που θα είχε νεκρούς στην Πάτρα - Δηλητηριασμένα τρόφιμα - Καίνε τρόλεϊ με επιβάτες




KATAΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΧΕ «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ» Η ΤΑΙΝΙΑ JASON BOURNE

Επιχείρηση «ανωμαλίας» βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην Ελλάδα; Κι αν ναι ποιος την οργανώνει και γιατί
συμπίμπτει με μια περίοδο γενικής αναταρραχής μετά τα χθεσινά γεγονότα σε Γερμανία, Τουρκία και Ζυρίχη;
Στο μεταξύ αποκαλύπτεται ότι ο φονικός αυτοσχέδιος εμπρηστικός- εκρηκτικός μηχανισμός που βρέθηκε μέρα- μεσημέρι την Κυριακή, πάνω σε ένα πεζοδρόμιο στην Πάτρα στην οδό Νόρμαν στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου είδε την “ορφανή” βόμβα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν αμέσως, διαπίστωσαν ότι ο μηχανισμός αποτελούνταν από ένα γκαζάκι πάνω στο οποίο οι βομβιστές είχαν τοποθετήσει μια γόμωση που περιείχε βίδες, που θα προκαλούσαν σφαγή σε απόσταση 10 μέτρων, αν γινόταν έκρηξη!
Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη για ποιο λόγο δεν είχε πυροδοτηθεί η αυτοσχέδια βόμβα και ποιος ήταν ο στόχος της, ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αυτός που την μετέφερε φοβήθηκε μήπως πέσει σε μπλόκο και την άφησε στο πεζοδρόμιο. 
Ετσι σέσα σε 36 ώρες είχαμε τρία καμμένα τρόλει στην Πατησίων, μία βόβα στην Πάτρα σε δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία, μια χειροβομβίδα σε παγκάκι έξω από σχολείο στο Γαλάτσι και μια προκήρυξη-απειλή για δηλητηρίαση τροφίμων και αναψυκτικών με χλωρίνη!
Στην απόφαση να αποσύρουν προληπτικά όλα τα προϊόντα τους που αναφέρονται σε κείμενο στο Διαδίκτυο ότι έχουν σκοπίμως επιμολυνθεί, προχώρησαν τέσσερις εταιρείες.
Στην προκύρηξη που αναρτήθηκε απειλούσαν ότι έχουν ήδη μολύνει με χλωρίνη τρόφιμα και αναψυκτικά.
Η Unilever, Coca Cola, Nestlé ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική τα συγκεκριμένα προϊόντα, ενώ η Δέλτα ανακοίνωσε ότι διακόπτει την διάθεση του  Φρέσκου Γάλακτος Πλήρες 1 λίτρου, επίσης στην Αττική.
Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανατέθηκε η έρευνα για ανακοίνωση που αναρτήθηκε χτες, Δευτέρα (19/12/2016) σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις - Πράξη 2η (Προειδοποιητικό μήνυμα)».
Στην ανακοίνωση εκφράζεται η απειλή ότι αφαιρέθηκαν από σούπερ μάρκετ συσκευασμένα τρόφιμα και αναψυκτικά συγκεκριμένων εταιρειών, τα δηλητηρίασαν διοχετεύοντας χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ και θα τα επανατοποθετήσουν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων πολυκαταστημάτων.
Για το θέμα ενημερώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ο ΕΦΕΤ, καθώς και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.
Αξίζει να τονισθεί ότι το σχέδιο “Πράσινη Νέμεσις ΙΙ” όπως περιγράφεται στο site του αντιεξουσιαστικού χώρου αποτελεί συνέχεια του σχεδίου “Πράσινη Νέμεσις” που πριν ακριβώς από τρία χρόνια δηλαδή τα χριστούγεννα του 2013 όπως έγραφαν οι συντάκτες του κειμένου είχαν μολύνει με 100 ml υδροχλωρικό οξυ κουτάκια αναψυκτικών.
Χειροβομβίδα βρέθηκε πάνω σε παγκάκι σε πάρκο που βρίσκεται στη Λαμπρινή Γαλατσίου και συγκεκριμένα στην οδό Πανδοσίας 12.
Η χειροβομβίδα εντοπίστηκε σε πάρκο απέναντι από το σχολικό συγκρότημα και είναι αμυντικού τύπου έτοιμη για να εκραγεί σε περίπτωση που απασφαλιζόταν.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις ενώ επιτόπου σπεύδουν πυροτεχνουργοί της ΤΕΕΜ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τη χειροβομβίδα φέρεται να εντόπισε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου.
Να σημειωθεί ότι η αμυντικού τύπου είναι και αυτή η οποία είναι η πιο θανατηφόρα!
Αυτό που εξετάζεται είναι αν κάποιος σχεδίαζε μαζική τρομοκρατική επίθεση κατά των παιδιών του σχολείου και την τελευταία στιγμή εγκατέλειψε το σχέδιό του, άφησε την χειροβομβίδα κι έφυγε.
Χθες στην Πατησίων αντιεξουσιαστές έκαψαν 3 τρόλεϊ τα οποία φυσικά θα τα πληρώσουν οι μονίμως εξθλιωμένοι φορολογούμενοι



Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ομάδα νεαρών σταμάτησε τα τρία οχήματα, κατέβασαν κάτω τους επιβάτες και αφού περιέλουσαν τα τζάμια με εύφλεκτο υλικό πέταξαν βόμβες μολότοφ και τα πυρπόλησαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσφατη ταινία του Jason Bourne που παίχτηκε στους κινηματογράφους στο σενάριό της προέβλεπε εκτεταμένα επεισόδια στην Ελλάδα και συγκρούσεις αναρχικών με αστυνομικές δυνάμεις. 
Γενικά έδειχνε μια χώρα υπό κατάρρευση. Όλοι ξέρουν πως το Hollywood δρα «προφητικά» στα παγκόσμια τεκταινόμενα.



Ακολουθεί βίντεο με εντυπωσιακές σκηνές καταδίωξης μέσα στους δρόμους μιας φλεγόμενης Αθήνας











ΠΗΓΗ








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις