ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ...ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ......!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για putin assad


Φορος τιμης για ενα δυσκολοκαταβλητο λαο που πιστεψε στον ηγετη του και πολεμησε για την ελευθερια του.Το φως νικησε για
μια ακομα φορα το σκοταδι.Η αναγκη για δικαιοσυνη και ελευθερια νικησε τα σπαθια και τους αποκεφαλισμους των ισλαμοπιθηκων αλλα και των cia χρηματοδοτων τους.Ενας σοβαρος ηγετης οπως ο Ασσαντ που αγαπησε την πατριδα και τον λαο του.Πολεμησε εκει στο πεδιο της μαχης κι οχι απο το Παρισι και το Λονδινο σαν κατι δικους μας πουθεναδες.Εκανε τις σωστες κινησεις και συμμαχιες και πετυχε.
Οταν ειδικα "μετακομισε" απο Ρωσια μερια ο "κοντος" τους πηρε τα σωβρακα.Ακομα ψαχνουν Αμερικανακια κι Εβραιακια να καταλαβουν τι εγινε.
Ειμασταν απο τους πρωτους,και πρεπει να μας το αναγνωρισετε αυτο,που μιλουσαμε για την καθοδο του Πουτιν στη Συρια και στηριζαμε ανοιχτα Ασσαντ.Ειμασταν επισης αυτοι που λεγαμε οτι μολις η κοκκινη αρκουδα πατησει το ποδι της στη Συρια ολοι οι υπολλοιποι θα τρεχουν σαν ποντικια.
Κουφαλες Νεοταξιτες σας γλεντησε ο Πουτιν και γινατε διεθνως ρομπες.
Ασσαντ ηθελε ο λαος κι αυτος νικησε....

Δειτε σε ενα βιντεο που δε θα σας δειξει κανενα Νεοταξιτικο και Ελληνικο βρωμοκαναλο ποσο στεναχωρηθηκε ο Συριακος λαος που ο "Δικτακτορας" Ασσαντ και ο στρατος του με τη βοηθεια του Πουτιν "πηραν" το Χαλεπι απο τους υπανθρωπους....

Φιλακια πολλα στην cia...Mossad....Aγγλους....Γαλλους....Γερμανους....Καταριανους.....Σαουδαραβες...





The Truth About #Aleppo : Victory Tribute
Δημοσιεύτηκε από United Against ISIS στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016




SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις