Ροζ Πιστόλια! Οι ομοφυλόφιλοι μαθαίνουν να πυροβολούν

Ροζ Πιστόλια! Οι ομοφυλόφιλοι μαθαίνουν να πυροβολούν


Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της, η Gwendolyn Patton που είναι εκπρόσωπος της ομάδας των δικαιωμάτων των LGBT, Ροζ Πιστόλια,  είπε: «Διδάσκουμε τις αδερφές να πυροβολούν και θα διδάξουμε τον
κόσμο ότι το κάναμε."
Το τι εννοεί είναι σαφές. Τα περισσότερα μέλη της LGBT κοινότητας πρέπει να αποκτήσουν όπλα και να τα κατέχουν νόμιμα. Με τον τρόπο αυτό, θα συντρίψουν την στερεότυπη αντίληψη, ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι «ασφαλείς στόχοι για επιθέσεις."
 Τα λόγια της Patton έρχονται δύο εβδομάδες μετά την επίθεση του Omar Mateen σε γκέι κλαμπ, όπου και σκότωσε 49 ανθρώπους, στο Ορλάντο.
 Η Patton πρόσθεσε:
 "Η ιδέα είναι ότι εάν το ευρύ κοινό αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ένα τμήμα της κοινότητας των ΛΟΑΤ που μπορεί να είναι οπλισμένοι με ένα νόμιμο όπλο και να έχουν την εκπαίδευση και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να το χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά, αυτό θα είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας και θα κάνει εκείνους που θα ήθελαν να μας επιτεθούν να το σκεφτούν διπλά."
 Η Patton τόνισε ότι, αυτή τη στιγμή, άτομα έχουν ως στόχο την ομοφυλοφιλική κοινότητα, επειδή δίνει την αίσθηση της αδυναμίας. Η σωστή απάντηση είναι η δύναμη.
 " Επιλέγουν την γκέι κοινότητα, επειδή νομίζουν ότι είμαστε ασφαλής στόχος για επίθεση κι ότι δεν πρόκειται να αντεπιτεθούμε. Το όλο στερεότυπο για την κοινότητα των GLBT είναι ότι είμαστε πιο αδύναμοι, είμαστε παθητικοί, είμαστε ειρηνιστές, είμαστε απρόθυμοι να πολεμήσουμε. Το στερεότυπο των ομοφυλόφιλων ανδρών είναι πως είναι αδύναμοι και θηλυπρεπείς."
 Στις 12 Ιουνίου, τα Ροζ Πιστόλια τόνισαν ότι η επίθεση στο Ορλάντο επεξηγεί το γιατί οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να εξοπλιστούν και βλέπουν μια εκθετική αύξηση στα μέλη τους, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις