Η επιστημονική αίρεση της σύγχρονης «ιατρικής» - Η χημική «θεραπεία» της Νέας Τάξης

Η επιστημονική αίρεση της σύγχρονης «ιατρικής» - Η χημική «θεραπεία» της Νέας Τάξης


Οι γιατροί εκεί χρησιμοποιούν μόνο τα φαρμακευτικά προϊόντα της εταιρείας. Αποκαλούνται αλλοπαθητικοί ιατροί, σε αντίθεση με εκείνου που χρησιμοποιούν εναλλακτικά φάρμακα (μη αλλαοπαθητικά), όπως
τα θρεπτικά συστατικά. Διοικείται ειδικά στις ΗΠΑ από αυτό που ονομάζεται «Ιατρική Μαφία».
Εάν εξετάσει κανείς την αποτελεσματικότητα των θρεπτικών συστατικών, των βοτάνων και της φυσιοθεραπείας, θα διαπιστώσει  ότι αυτά είναι πιο αποτελεσματικά από την αλλοπαθητική ιατρική.
Το γεγονός όμως ότι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας των ΗΠΑ αλλά και αλλού χορηγούνται μόνο αλλοπαθητικά φάρμακα αποτελεί μια πολύ καλή απόδειξη για την επικρατούσα κατάσταση: πρόκειται για ιατρικό μονοπώλιο.
Ο CODEX ALIMENTARIUS του Ο.Η.Ε. επιβάλλει και προωθεί την σταδιακή απαγόρευση της χρήσης βοτάνων αλλά και των φυσικών βιταμινών για… το καλό της υγείας των ανθρώπων. ΠΑΝΤΑ!
Έτσι, οι εναλλακτικές ιατρικές , σε λίγο, δεν θα αποτελούν μία από τις επιλογές θεραπείας, καθώς οι φυσικές ουσίες, τα βότανα και οι βιταμίνες που προτείνουν, ώστε ο οργανισμός μας να καταπολεμά μόνος τους (ομοιοπαθητική) και να εξαφανίζει την δυσλειτουργία (ασθένεια), θα απαγορευθούν πλήρως.
Μόνο τα χημικά κατασκευάσματα (φάρμακα) θα είναι διαθέσιμα, τα οποία πρωτοεμφανίστηκαν γύρω στο 1900 μ. Χ., όταν συστηματικά η Νέα Τάξη επέβαλλε την αλλοπαθητική, την χημική δηλαδή ιατρική.
Τα φάρμακα της χημικής ιατρικής έχουν το κύριο χαρακτηριστικό των σιωπηρών όπλων. Είναι ακατανόητα. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να κατασκευάσει ένα φάρμακο όπως κάποτε που όλοι λίγο πολύ τα κατασκεύαζαν από την φύση.
Όποιος γιατρός πάει να ασκήσει κάποιος είδος εναλλακτικής ιατρικής, διώκεται και απομονώνεται και εφόσον παρουσιάσει κάποιες επιτυχίες εξοντώνεται.
Όλα ξεκίνησαν με την αντικατάσταση της αρχαίας ελληνικής βοτανικής ιατρικής με την χημική ιατρική, που παρουσιάζει διαρκώς «νέα φάρμακα», υποτίθεται καλύτερα, αλλά απόλυτα ανεξέλεγκτα από τον μέσο άνθρωπο.
Η αλλοπαθητική ιατρική αποτελεί την κύρια αιτίας θανάτου παιδιών και δημιουργίας αναπηριών  στον δυτικό κόσμο, ενώ στα παιδιά του τρίτου κόσμου χορηγείται υδράργυρος, που περιέχεται στα εμβόλια, όπως αυτό του αυτισμού, ενώ συγκαλυμμένα προωθεί ή έστω εθελοτυφλεί στο πρόχειρο παιδικό φαγητό, όπως το μπιμπερό, η ασπαρτάμη, το όξινο γλουταμινικό νάτριο, καθώς και σε άλλα δηλητήρια, όπως το φθόριο στο νερό και το κράμα υδραργύρου.
Η αλλοπαθητική ιατρική, παρουσιάζεται ως η αυθεντική ιατρική αλλά δεν είναι. Αποτελεί επιστημονική αίρεση, η οποία εκτόπισε την πραγματική ιατρική.
Εκείνος ο γιατρός που τολμά να αμφισβητήσει την «σοφία» διαπομπεύεται από τον ιατρικό μηχανισμό και υπόκειται σε απειλές και γελοιοποίηση.
Μεσαίωνας παντού!
Τα παλιά φάρμακα και τα γιατροσόφια, μπορούσε σχεδόν ο καθένας να τα παρασκευάσει από την φύση, τα ζώα τα πτηνά και τα ψάρια.
Τα νέα φάρμακα, μπορεί κανείς να τα βρει μόνο στα φαρμακεία και πλέον και στα σουπερμάρκετ.
Εξάρτηση από το σύστημα για την θεραπεία σημαίνει γενικά εξάρτηση. Αυτό θέλει η Νέα Τάξη.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις