AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ...!!!(ΒΙΝΤΕΟ)





Ειναι πραγματικοτητα οτι η Σεληνη ηταν και ειναι ενα μεγαλο μυστηριο για τους επιστημονες.
Τιποτα απο τη φυσιολογια της δεν ειναι ουτε φυσικα ουτε μαθηματικα ορθο.Καμια απο τις θεωριες της δημιουργιας της δεν ειναι λογικη και ουτε στεκει.
Ακομα και οι ιδιοι
επιστημονες της NASA συζητουν μεταξη σοβαρου και αστειου οτι με τις επιστημονικες μεθοδους ειναι πιο
ευκολο ν αποδειχθει οτι δεν υπαρχει
παρα οτι υπαρχει....!!!
Κατι που δεν ξερουν οι περισσοτεροι ειναι
οτι στην επιφανεια της εχουν βρεθει και μετρηθει ισοτοπα που ειναι ηλικιακα μεγαλυτερα και απο τον ηλιο....Αυτο απο μονο του συνεπαγεται οτι δεν ανηκει στο δικο μας ηλιακο συστημα....!!!!!!!!!!
Απο μετρησεις που εγιναν σε διαφορα "αντικειμενα" που βρεθηκαν στην επιφανεια της δεχνουν οτι ειναι  γεματα απο ραδιενεργεια ..Δηλαδη εμπεριεχουν θοριο και ουρανιο που δικαιολογουνται μονο απο καποιο πυρηνικο πολεμο!!!!
Ενα αλλο παραξενο μεχρι παρεξηγησεως ειναι οτι δειχνει να ειναι κουφια!!!
Απο σεισμολογικα πειραματα που εγιναν στην επιφανεια της τα σεισμογραφικα που κατεγραφαν τον ηχο και την συμπεριφορα ειχαν σαν αποτελεσμα να "χτυπαει σαν καμπανα" οπως ελεγαν ιδια στελεχη της NASA....!!!
Επισης απο γεωλογικες ερευνες βρεθηκαν χιλαδες στικτιτες.Υαλωδη δηλαδη θραυσματα που δικαιολογουνται μονο απο την εκτοξευση απο το σημειο καποιας πολυ ισχυρης εκρηξης,απο την οποια εκληθη πολυ μεγαλο ποσο θερμικης ενεργειας....
Για να καταλαβετε γιατι πραγμα μιλαμε ....εδω στη Γη εχουμε τηκτιτες μονο σε εδαφη που επεσαν πυρηνικα κι εγιναν πυρηνικες δοκιμες....!!!
Μια θεωρια ελεγε οτι οι τηκτιτες εγιναν απο καποιο φλεγομενο μετεωριτη που επεσε στην επιφανεια της Σεληνης αλλα ειναι αστειο διοτι στην Σεληνη δεν υπαρχει ατμοσφαιρα οποτε δεν υπαρχει και τριβη ωστε να υπαρξει αναφλεξη απο την τριβη
Μια αλλη θεωρια ελεγε πως εγινε καποια ηλιακη εκλαμψη αλλα αυτη η θεωρια ειναι πιο ανοητη απο τη πρωτη μιας κι αν γινοταν κατι τετοιο με τη ποσοτητα που θα χρειαζοταν η Γη θα ειχε ψηθει....!!!
Ενα αλλο πολυ παραξενο,επισης μεχρι παρεξηγησεως,ειναι πως γνεται ενω η Σεληνη να μην εχει μαγνητικο πεδιο ολες τις οι πετρες να ειναι εντονα μαγνητισμενες.Ακομα και η NASA αναγκαστηκε να παραδεχθει πως στις περιοχες που τις ονομαζει θαλασσες υπαρχει τοσο εντονος μαγνιτισμος των υλικων που προκαλουσε βυθιση της τροχιας καθε σκαφους που περνουσε απο πανω....!!!
Ουσιαστικα ουτε Σεληνη τη λενε αφου το πραγματικο της ονομα ειναι Μηνη!!!
Απο εκει βγαινει και ο Μηνας οπως και το Αγγλικο Moon...Eπισης ουτε δορυφορος μας ειναι αφου γυριζει γυρω απ οτην Ηλιο διπλα απο τη Γη,ουτε συμπαγης ειναι αφου οπως λενε οι ιδιοι της ΝΑSA "κουδουνιζει σαν καμπανα"....
Εμεις προτιμουμε να μεινουμε στην Αρχαια Ελληνικη εξηγηση που λεει οτι ο "θεος" Απολλων εκανε ενα κοσμο τεραστιο μακρια απο τη Γη,που οι αθανατοι "θεοι" την ελεγαν Σεληνη και οι κατοικοι πανω στην επφανεια της Γης την ελεγαν Μηνη και εχει πολλες πολεις κι πολλα μεγαλα κτηρια και βουνα...!!!
Δειτε κι ενα βιντεο που εχει διαρρευσει και βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας...





Δειτε επισης τον Κεν Τζονστον να μιλαει για ολα αυτα.Για οσους δεν γνωριζουν ...Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ NASA ΔΡ. ΚΕΝ ΤΖΟΝΣΤΟΝ KAI ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. Ο ΔΡ. ΤΣΟΝΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ NASA ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΛΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ NASA ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.







SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogpsot.gr
































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις