Έσβησαν τα Μνημόνια από την ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών!

Έσβησαν τα Μνημόνια από την ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών!


Για να ξεχαστούν οι πρωταίτιοι της παράδοσης
Όλα τα στοιχεία που οδήγησαν τη χώρα στα Μνημόνια δεν υπάρχουν πια στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών! Έχουν διαγραφεί!
Την απίστευτη αυτή
αποκάλυψη – καταγγελία κάνει η δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας Φιλιώ Λαναρά σε άρθρο της στην «Καθημερινή» με τίτλο «Όταν σβήνουν τα αρχεία του κράτους…», το οποίο δημοσιεύθηκε την περασμένη Τετάρτη.
Γράφει συγκεκριμένα:
«Τα δελτία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της χώρας είναι διαθέσιμα μόνο για τα έτη 2014 και έπειτα. Αν αναζητείτε τα στοιχεία που οδήγησαν τη χώρα σε Μνημόνιο δεν θα τα βρείτε, γιατί απλώς δεν υπάρχουν. Αν θέλετε να βρείτε απα­ντήσεις για τα στοιχεία που έβαλαν τη χώρα σε επιτήρηση από το 2004, δεν θα τα βρείτε. Η οικονομική ιστορία της χώρας δεν υπάρχει πια στην ιστοσελίδα του πλέον επίσημου φορέα και θεσμού της»!
Τον λόγο έχει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και πρωτίστως ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος. Πράγματι έχουν εξαφανισθεί από την ιστοσελίδα του υπουργείου όλα τα στοιχεία που μας έβαλαν στα δεσμά της «τρόικας»; Και ποιος ο λόγος; Για να ξεχαστούν οι υπαίτιοι της καταστροφής και της παράδοσης;






 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις