Μνημόνιο: Μαζικές πωλήσεις των κόκκινων δανείων στην Νέα Τάξη

kokk


Πωλούνται μαζικά στα ξένα funds της Νέα Τάξης (τα γνωστά... «κοράκια») τα ενυπόθηκα «κόκκινα δάνεια».
Το προσχέδιο του Μνημονίου προβλέπει, μεταξύ άλλων, την άμεση απελευθέρωση της πώλησης όλων των κόκκινων δανείων, με
προστασία έως 1η Ιανουαρίου 2018 μόνο εκείνων που αφορούν στην κύρια κατοικία των δανειοληπτών ή είναι συνδεδεμένα με αυτήν.
Ωστόσο, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Τα Νέα», και στην περίπτωση των δανείων που αφορούν στην κύρια κατοικία, η προστασία θα αφορά μόνο εκείνα για τα οποία η αντικειμενική αξία των ακινήτων δεν ξεπερνά τις 140.000 ευρώ. Για όλα τα άλλα δάνεια, η απελευθέρωση θα είναι άμεση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο προσχέδιο προβλέπεται ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει σε τροποποίηση του νόμου Σταθάκη για τα κόκκινα δάνεια ώστε να επιτραπεί στο μέλλον η πώληση κόκκινων και μη δανείων και σε νομικά πρόσωπα που έχουν συσταθεί σε κάθε κράτος-μέλος της ΕΕ και σε τρίτες χώρες εκτός ΕΕ, και όχι μόνο σε εταιρείες funds που έχουν έδρα τους την Ελλάδα.
Κόκκινα ονομάζονται τα δάνεια, τα οποία εκείνοι που τα είχαν πάρει αδυνατούν να τα ξεχρεώσουν.
Στόχος των παγκοσμιοποιητών, που εκφράζονται μέσω των οικονομικών οίκων και των πολυεθνικών, είναι να εξαγοράσουν όλα τα χρέη και κατά αυτόν τον τρόπο πολίτες και κράτη να εξαρτώνται από την παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία ετοιμάζονται να φέρουν μέσω χάους.
Τα ιδιωτικά Funds αποτελούν δεξαμενές χρημάτων που συγκεντρώνονται από επενδυτές-υπαλλήλους της παγκόσμιας διαπλοκής, οι οποίοι εξυπηρετούν τα σχέδια συγκεντρωτισμού του πλούτου σε ένα κέντρο διαχείρισης και άρα εξουσίας, το οποίο επιδιώκει να πάρει υπό τον έλεγχό του όλα τα τραπεζικά ιδρύματα, στα οποία χρωστάμε.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις