Οι μισοί Έλληνες ζητούν αχρήματη κοινωνία

prison7070


Το «τυρί» και η «φάκα» της Νέας Τάξης
Η Ελλάδα μπαίνει και αυτή στην νέα εποχή της Νέας Τάξης, η οποία επιθυμεί μια απολύτως αχρήματη κοινωνία, στον δρόμο για το τσιπάκι και το χάραγμα του παγκόσμιου ηγέτη.
Έτσι εδώ και καιρό η προπαγάνδα
δουλεύει καλά και με δέλεαρ τις γρήγορες και εύκολες συναλλαγές αλλά και τις εκπτώσεις (τυρί), έπεισε αρκετούς Έλληνες να ζητούν την αχρήματη κοινωνία, η οποία θα οδηγήσει στην απόλυτη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των πολιτών (φάκα).
Τι πήρες, από που το πήρες κτλ..
Έτσι, το 49,3 % των Ελλήνων, μεγαλύτερης ηλικίας, κυρίως άνω των 30 ετών, είναι αυτοί που επιθυμούν να συναλλάσσονται με κάρτα, σύμφωνα με έρευνα της paysafecard, που διεξήχθη σε Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Μεγάλη Βρετανία, Αυστρία και Γερμανία.
Τα ποσοστά της Ελλάδας είναι τα υψηλότερα, μαζί με αυτά της Ιταλίας, όπου οι κάτοικοι της έχουν ήδη ξεκινήσει δυναμικά να πληρώνουν με κάρτα τις καθημερινές αγορές τους. Οι πολίτες ανέφεραν ότι δελεάζονται από τα προνόμια και τις εκπτώσεις που τους παρέχει η χρήση της κάρτας, ενώ οι νεότερες ηλικίας 18-25, μοιάζει να είναι οι λιγότερο πρόθυμες να ακολουθήσουν το νέο είδος πληρωμών.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις