«Ταξιδιώτης του χρόνου» σε αγώνα του Mike Tyson το 1995; [Βίντεο]

taxidiotis-chronou-agona-mike-tyson-1995-video


Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με κάμερα πωλήθηκε το 2000, όμως οι σκεπτικιστές λένε ότι έχουν εντοπίσει ένα βίντεο με αγώνα πυγμαχίας του Mike Tyson από το 1995.
Το κλιπ φαίνεται να δείχνει έναν θεατή που στέκεται στην
πρώτη σειρά, χρησιμοποιώντας ένα smartphone για να καταγράψει τον αγώνα του Mike Tyson με τον Peter McNeeley.

Θεωρητικοί της συνωμοσίας λένε ότι θα μπορούσε να είναι ένας ανθρώπινος ταξιδιώτης του χρόνου από το μέλλον ή ένας εξωγήινος από έναν προηγμένο τεχνολογικό πολιτισμό – ενώ οι επικριτές λένε ότι θα πρόκειται για μία πρώιμη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

taxidiotis-chronou-agona-mike-tyson-1995-video1

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και ήταν ο αγώνας με τον μεγαλύτερο τζίρο στην ιστορία κατά τη διάρκεια του έτους και έγινε θέμα σε πολλά διεθνή πρωτοσέλιδα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο YouTube το Σεπτέμβριο του 2015 και έκτοτε επανήλθε με άλλους θεωρητικούς συνωμοσίας που ψάχνουν για απαντήσεις.

 taxidiotis-chronou-agona-mike-tyson-1995-video2
Ο JammyBantam, ο πρώτος χρήστης του YouTube που ανέβασε το βίντεο εξηγεί το αντικείμενο έχει ένα φακό στο κέντρο, ακριβώς όπως ένα smartphone, και καθιστά σαφές ότι καμία κάμερα στη δεκαετία του 1990 δεν είχε σχεδιαστεί να μοιάζει με τη συσκευή στο κλιπ.

«Δεν ξέρω αν είναι ένας ταξιδιώτης του χρόνου ή όχι, αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι κάμερα είναι; Μια QV-100 δεν έχει ένα κομμάτι ασήμι στα δεξιά, και αυτή η φωτογραφική μηχανή δεν φαίνεται να έχουν μια μαύρη γραμμή κάτω από το φακό μας αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο.

Άλλοι από αμηχανία για αυτήν την παρατήρηση ελπίζουν ότι κάποιος θα έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μυστηριώδη συσκευή.

Δείτε το βίντεο:









ΠΗΓΗ


























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις