Ο ΠΟΥ προτείνει στις γυναίκες: Πάρτε αντισύλληψη αλλιώς κάντε έκτρωση


teardrop1-2


56.000.000 δολοφονίες εμβρύων κάθε χρόνο
Η Νέα Τάξη δεν επιθυμεί την αύξηση των γεννήσεων, έτσι ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός, καθώς οι παγκοσμιοποιητές, στην παρούσα φάση, αδυνατούν να ελέγξουν τις
τεράστιες μάζες των ανθρώπινων πληθυσμών.
Έτσι, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) προτείνονται εμμέσως πλην σαφώς οι «λύσεις» των αμβλώσεων ή της αποτελεσματικής αντισύλληψης.
Σε αυτή την κατεύθυνση γίνεται αναφορά στην «δραστική μείωση των ποσοστών αμβλώσεων έχει καταγραφεί τα τελευταία 25 χρόνια». Τα ποσοστά βρίσκονται σύμφωνα με τον ΠΟΥ και το ινστιτούτο Guttmacher σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα σε πλούσιες χώρες ενώ μείωση αλλά όχι μεγάλη καταγράφεται και σε φτωχότερες αναπτυσσόμενες χώρες.
Η μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Ινστιτούτου Guttmacher κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι η επιβολή αυστηρών νόμων ελάχιστα μειώνει τα ποσοστά άμβλωσης - απεναντίας, είναι μεγαλύτερο το ενδεχόμενο να οδηγήσει τις γυναίκες σε επικίνδυνες αμβλώσεις.
Άρα, στην ουσία λέει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία σε σχέση με την δολοφονία των εμβρύων.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, κατά μέσο όρο έγιναν 56 εκατομμύρια αμβλώσεις κάθε χρόνο, σε παγκόσμιο επίπεδο, από το 2010 έως το 2014!
Αυτό σημαίνει πως δολοφονήθηκαν 56.000.000 έμβρυα!
«Πάνω από 80% (ογδόντα) των ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων συμβαίνουν γιατί οι γυναίκες αυτές δεν λαμβάνουν την αντισύλληψη που πραγματικά χρειάζονται, και έτσι "πολλές ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες καταλήγουν σε έκτρωση», δήλωσε κίλντα Σέντγκ, επικεφαλής της ομάδας στο Ινστιτούτο Guttmacher των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι, αντίθετα, η καθοδική τάση αμβλώσεων σε πλούσιες χώρες οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην «αυξημένη χρήση σύγχρονης αντισύλληψης η οποία έχει δώσει στις γυναίκες μεγαλύτερο έλεγχο στον προγραμματισμένο χρόνο και τον αριθμό των παιδιών που θέλουν».
Εν ολίγοις οι εγκάθετοι των παγκοσμιοποιητών προτείνουν είτε την έκτρωση είτε την αντισύλληψη.
Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αναφορά στο σενάριο να μην θεωρηθούν οι εγκυμοσύνες ανεπιθύμητες!
Η Νέα Τάξη θέλει αίμα...






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις