Οριακή κατάσταση στη Μαλακάσα λόγω των "μεταναστών"

mal35789


Νέα επεισόδια σημειώθηκαν χθες νωρίς το βράδυ στο κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας μεταξύ στρατιωτικών και μερίδας μεταναστών. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε μίνι εξέγερση ομάδας ατόμων αποτελούμενη
από Αφγανούς μετανάστες με αφορμή το φαγητό του hot spot, που είχε ως αποτέλεσμα την συντονισμένη επίθεση 15-20 ατόμων με πέτρες εναντίον άοπλων στρατιωτικών. Τα επεισόδια έλαβαν χώρα την ώρα που μοιραζόταν το βραδυνό, με πολλούς από τους Αφγανούς να απειλούν να καταλάβουν το ήδη εγκαταλελειμμένο hot spot της περιοχής που στεγάζεται μέσα σε παλιό στρατόπεδο. Τα πνεύματα μετά από λίγο ηρέμησαν, ωστόσο σύφωνα με καταγγελίες η συγκεκριμένη εγκατάσταση βρίσκεται στο έλεος του Θεού με μόλις ένα περιπολικό να είναι σε ετοιμότητα να δράσει και τους στρατιωτικούς-υπεύθυνους του hot spot να κυκλοφορούν άοπλοι δίχως να μπορούν να επιβάλλουν την τάξη σε περίπτωση που ξεφύγει το πράγμα και πάλι.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι ανάλογο γίνεται στη Μαλακάσα, καθώς πριν μερικές μέρες και πάλι είχαν αναφερθεί επεισόδια, με αποτέλεσμα κιόλας τον τραυματισμό 2 Αφγανών μεταναστών και την εισαγωγή τους στο ΚΑΤ.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις