Αριστερός Νορβηγός πολιτικός θύμα άγριου βιασμού από Σομαλό μετανάστη, νιώθει ένοχος για την απέλαση του βιαστή!




Ένας Νορβηγός πολιτικός μίλησε στην Νορβηγική τηλεόραση και στην εκπομπή του δημόσιου καναλιού της Νορβηγίας NRK.για την προσωπική του ιστορία και δημοσιοποίησε ότι είχε βιαστεί από Σομαλό μετανάστη που είχε αιτηθεί άσυλο
στη Νορβηγία.
Ο Karsten Nordal Hauken ,αριστερός πολιτικός από την επαρχία Akershus , μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος βιάστηκε άγρια στο σπίτι του από τον Σομαλό μετανάστη.

Αμέσως μετά τον βιασμό, ο Νορβηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο στο Όσλο, όπου νοσηλευτές συνέλεξαν δείγματα για εξέταση DNA. Μετά από έξι μήνες και αφού η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνά της χρησιμοποιώντας τα δείγματα του DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματα που ταυτοποιήθηκαν συνέλαβε τον Σομαλό βιαστή.

Στη δίκη ο Σομαλός ισχυρίστηκε ότι η επαφή ήταν συναινετική όμως το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση.
Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εκεί! Ο Karsten Nordal Hauken, που χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως αριστερό, σοσιαλιστή, αντιρατσιστή, έμαθε πως ο βιαστής του μετά την έκτιση της ποινής του δεν θα έπαιρνε άσυλο και θα έπρεπε να απελαθεί στην πατρίδα του τη Σομαλία.
Αυτό οδήγησε σε κατάθλιψη τον ευαίσθητο Νορβηγό αριστερό που αισθάνθηκε ένοχος και υπεύθυνος για τις κακουχίες που πιθανότατα θα βίωνε ο δράστης με την επιστροφή του στη Σομαλία.
Ο Karsten Nordal Hauken που διευκρινίζει ότι είναι ετεροφυλόφιλος ,άρχισε να πίνει και να κάνει μαριχουάνα για να ξεφύγει από τις τύψεις του.
Αποφάσισε να μιλήσε δημόσια στην εκπομπή της Νορβηγικής τηλεόρασης που παρουσιάζει μια σειρά ιστοριών ασθενών με κατάθλιψη και άλλες ψυχικές ασθένειες και να πει πως ο βιασμός εκτός από τις γυναίκες συμβαίνει και με θύματα άνδρες.
Ωστόσο "αισθάνομαι ένα δυνατό αίσθημα ενοχής που αυτός ο άνθρωπος δεν θα είναι πια στη Νορβηγία και θα αντιμετωπίσει ένα αβέβαιο και σκοτεινό μέλλον στην πατρίδα του" λέει και συνεχίζει " Εγώ δεν αισθάνομαι θυμό για αυτόν γιατί τον βλέπω ως το προϊόν ενός άδικου κόσμου , που προκαλεί ο πόλεμος και η δυστυχία"
"Ο βιασμός είναι μέρος της κουλτούρας τους που έχει να κάνει με εξουσία και δύναμη κι όχι με λαγνεία" εξηγεί.
Το μήνυμά του είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους πρόσφυγες
"Αισθάνομαι πρώτα άνθρωπος και μετά Νορβηγός" λέει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις