ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

ΣΟΚ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!


Μια είδηση που πραγματικά σοκάρει και δείχνει το πόσο το ακραίο Ισλάμ έχει διεισδύσει στην καρδιά της Ευρώπης και η οποία  δημοσιεύεται στον τουρκικό τύπο από την έγκυρη DW, αναφέρει ότι στοιχεία εξτρεμιστών ισλαμιστών έχουν επισημανθεί
ακόμα και στις τάξεις του γερμανικού στρατού.
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον γερμανικό τύπο, τα τελευταία χρόνια έχουν ανακαλυφθεί σταγονίδια Τζιχαντιστών μέσα στον γερμανικό στρατό. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται έχουν απομονωθεί 22 Γερμανοί στρατιωτικοί για τα ακραία ισλαμικά τους φρονήματα, ενώ εικάζεται ότι έχουν σχέσεις με τους Τζιχαντιστές.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι όπως αποκαλύπτεται, ότι τα τελευταία χρόνια 29 Γερμανοί αξιωματικοί του γερμανικού στρατού έχουν ήδη πάει στο Ιράκ και στην Συρία και έχουν καταταγεί στις τάξεις των Τζιχαντιστών.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γερμανού πολεμικού ανταποκριτή και δημοσιογράφου, Hans-Peter Bartel, το φαινόμενο της εμφάνισης Τζιχαντιστών στις τάξεις του γερμανικού στρατού έχει αρχίσει και παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρχουν ανάλογα φαινόμενα στις τάξεις των στρατιωτικών και σε άλλες χώρες της δυτικής Ευρώπης. Μάλιστα!
Αυτή είναι η σημερινή Ευρώπη που καταρρέει και ισλαμοποιείται!






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις