Οι Άγγλοι ετοιμάζουν πυρηνική επίθεση στη Ρωσία

torbay-2


Άρχισαν πάλι τις περιπολίες των πυρηνικών τους υποβρυχίων στην Αρκτική και μάλιστα υπό την καθοδήγηση Αμερικανών αξιωματικών.
Οι Άγγλοι είχαν να εμφανιστούν στην Αρκτική από το 2007, καθώς οι Ρώσοι τους είχαν στο στόχαστρο, λόγω πληροφοριών που θέλουν την Μόσχα να θεωρεί ανεπίσημα, ως υπεύθυνη για
την απώλεια του υποβρυχίου Κουρσκ, τηνΑγγλία.
Εκείνη την περίοδο ένα "ατύχημα" που συνέβη σε εγγλέζικο πυρηνικό υποβρύχιο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 2 Άγγλων ναυτών, έκανε τους Βρετανούς να παύσουν τις περιπολίες πυρηνικής κρούσης κάτω από τους πάγους, στην Βόρεια παγωμένη θάλασσα.
Τώρα αιφνιδιαστικά, οι Άγγλοι επανέρχονται, μετά την βοήθεια των Αμερικανών, οι οποίοι και τους εκπαίδευσαν επί μήνες σε απαιτητικές υποβρύχιες περιπολίες στον Βερίγγειο πορθμό.
Στόχος της Αγγλικής υποβρύχιας παρουσίας θα είναι η αύξηση πυρός των εκτοξευόμενων, από την νατοϊκή συμμαχία, πυρηνικών πυραύλων κρούζ και των βαλλιστικών πυραύλων, με στόχο τον αιφνιδιασμό της Ρωσίας από το Βορρά.
Η Μόσχα όμως είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει νατοϊκή επίθεση από όλες τις κατευθύνσεις. Διαθέτει την αιχμή του δόρατος της πυραυλικής τεχνολογίας, που είναι οι πύραυλοι S-400 K Pantzir S-1, οι οποίοι είναι σε ετοιμότητα κι εκεί που πρέπει.
Όσο για τα αγγλικά υποβρύχια, το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο πανέτοιμος ρωσικός υποβρύχιος στόλος καραδοκεί, για να κλείσει τους ανοικτούς λογαριασμούς, από 2004.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις