Αμερικανοί ερευνητές μας δίνουν την είδηση. Έχουν ρίξει όλα τα αμερικάνικα site που την ανέβασαν




Πριν από μερικούς μήνες δόθηκε μια συνέντευξη των Υπουργών Εξωτερικών Γαλλίας και ΗΠΑ. Όπως μπορείτε να δείτε σε κάποια φάση του βίντεο που ακολουθεί ο Γάλλος υπουργός λέει : "Έχουμε περίπου 500 μέρες για να αποτρέψουμε το κλιματικό χάος".
Η ημερομηνία που λήγουν οι 500 μέρες είναι
η 15η Σεπτεμβρίου 2015.
Συνδυάστε τώρα αυτή την είδηση με το παρακάτω μήνυμα (μετάφραση από το συντάκτη) που μας ήρθε πριν από λίγο :
Όλοι έχετε ακούσει για έναν επερχόμενο αστεροειδή ή μετεωρίτη που θα προκαλέσει καταστροφικές ζημιές στη γη και ενδεχομένως να εξαλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έχω μια πηγή που μου επιβεβαίωσε ότι ένας κομήτης μεγέθους 2,5 μίλιων, που οι ερευνητές έχουν εντοπίσει και μελετήσει εδώ και χρόνια οδεύει προς τη γη και αναμένεται να φθάσει μεταξύ 15 και 28 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, το 2015.





Επίσης, μου επιβεβαίωσε ότι αυτός είναι ο λόγος όλα τα έθνη έχουν μυστηριωδώς μετακινήσει πυραύλους τους σε κοινή θέα και σε αδιάφορες στρατηγικές θέσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ η δοκιμή προσεδάφισης που έκαναν πριν λίγους μήνες και ήταν αποτυχημένη ήταν απλά μια πρόβα και θα επιχειρηθεί αποστολή όπως ακριβώς και στην ταινία deep impact. Ως έσχατη λύση, εφόσον αυτό ο 2.5 μιλίων κομήτης δεν διασπάται αρκετά (το οποίο, ακόμη και επιτύχει θα μιλάμε για άνευ προηγουμένου καταστροφή).
Σύμφωνα με την πηγή καμία χώρα πραγματικά δεν διαθέτει την τεχνολογία ακόμα για να καταστρέψει ένα ουράνιο σώμα, ειδικά μια τέτοιου μεγέθους, ακόμα και με πυρηνικό πύραυλο (αυτό εγκυμονεί κινδύνους να αναφλεγεί η ατμόσφαιρα). O κομήτης εκτιμάται ότι θα χτυπήσει την δυτική ακτή της Αμερικής (ΗΠΑ, ΜΕΞΙΚΟ κλπ έως και ΒΡΑΖΙΛΙΑ).



ΠΗΓΗ




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις