Τι κρύβει η εξαφάνιση της 4χρονης Ανι -Ο ρόλος της μητέρας [εικόνες]

 
 
ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Σκοτεινά σημεία και αντιφάσεις επισημαίνουν οι αστυνομικοί στην κατάθεση της μητέρας της 4χρονης Άνι και προσπαθούν να την εντοπίσουν γρήγορα, καθώς έχουν υπόνοιες ότι κινδυνεύει η ζωή της.Το κοριτσάκι αγνοείται εδώ και 7 μέρες, μετά το περίεργο ραντεβού σε παιδική χαρά όπου η 25χρονη μητέρα το εμπιστεύτηκε όπως ισχυρίστηκε σε μια νεαρή με διαφορετικού χρώματος μάτια και έφυγε για τη Βουλγαρία.Η 25χρονη μητέρα του παιδιού από τη Βουλγαρία, Μπορίσοβα Δημητρίνα, παραδέχτηκε
ότι άφησε το μικρό κοριτσάκι της σε μια συμπατριώτισσά της, που γνώριζε μόνο το μικρό της όνομα και την λένε Σύλβια. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει και αυτό της αγοραπωλησίας.Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, η μητέρα της Άννυς χρειάστηκε να πάει για μερικές ημέρες στην πατρίδα της. Αγόρασε ένα φθηνό καρτοκινητό και το έδωσε στην σχεδόν άγνωστη γυναίκα για να επικοινωνεί μαζί της, όσο θα έλειπε στη Βουλγαρία.
Από τη Σόφια, όπως ισχυρίστηκε η 25χρονη, επικοινωνούσε με την Σύλβια, ωστόσο κάποια στιγμή η γυναίκα της είπε πως το παιδί χάθηκε. Είχαν πάει όπως της περιέγραψε στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου κοντά στην Ομόνοια.
Από τότε, όπως είπε η μητέρα, έχασε τα ίχνη όχι μόνο της μικρής της κόρης, αλλά και της γυναίκας που έχει καστανά μαλλιά και έχει ύψος περίπου 1,70, ενώ το χαρακτηριστικό της είναι τα μάτια της που έχουν διαφορετικό χρώμα.
Στους αστυνομικούς η 25χρονη Βουλγάρα είπε πως πλέον δεν έχει καν τον αριθμό του τηλεφώνου που είχε αγοράσει στην Σύλβια, τον είχε γράψει σε ένα χαρτί το οποίο ξέχασε όπως ισχυρίζεται στη Σόφια…
Την ιστορία της 25χρονης επιβεβαιώνει και ο 70χρονος που τη φιλοξενεί στην Αθήνα, ωστόσο οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.
Αυτή είναι η μητέρα του παιδιού όπως την φωτογράφισε το newsit;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις