Σταματάει να δέχεται στοιχήματα για Grexit η William Hill! - Στα τάρταρα οι αποδόσεις - Βέβαιο το θεωρούν οι παγκόσμιοι τζογαδόροι!

 

 

 - Στοιχήματα τέλος για ενδεχόμενο Grexit δέχεται ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων
- Ο William Hill ανακοίνωσε ότι κανείς δεν ποντάρει σε παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ
- Με τι απόδοση ξεκίνησε η Ελλάδα και που έφτασε...

Μας έχουν σίγουρους για Grexit. Όλοι μας όμως ελπίζουμε ότι θα διαψευστούν. Μεγάλες εταιρείες στοιχημάτων ανακοίνωσαν ότι σταματούν να δέχονται νεα πονταρίσματα για το αν η Ελλάδα θα βγεί από το ευρώ.

Μεταξύ αυτών των εταιρειών η William Hill, που θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων διεθνώς. Όπως ανακοινώθηκε, δεν θα δέχεται από εδώ και πέρα πονταρίσματα για το εάν η Ελλάδα θα βγεί εκτός ευρωζώνης ή όχι μέσα στο 2015.

Όπως εξήγησαν, οι αποδόσεις έχουν πέσει αισθητά.

Στις χώρες, που "έβλεπαν" οι παίκτες του στοιχήματος εκτός ευρώ, η Ελλάδα ήταν στην πρώτη θέση. Ξεκίνησε με απόδοση 1 προς 5 και έφτασε στο 1 προς 3.

Κανείς δεν εδιαφέρεται να ποντάρει στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ έως το τέλος του 2015 δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας και πρόσθεσε: “Αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε το στοίχημα έως ότου ληφθεί μία απόφαση ή μέχρι να εγκριθεί ένα σχέδιο που να περιλαμβάνει την παραμονή της χώρας”...


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις