ΑΥΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΗ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ...!!!




Σοκάρει τους Ρώσους το βίντεο της Χίλαρι Κλίντον για τις προεδρικές εκλογές του 2016, μέσω του οποίου η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της διεκδικώντας το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Αυτό προκύπτει από την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού TV Rain να το ορίσει ακατάλληλο για ανηλίκους, καθώς όπως εξήγησε εκπρόσωπος του καναλιού ενδέχεται
να παραβιάζει τη ρωσική νομοθεσία.
Όλα αυτά, γιατί στο βίντεο της Κλίντον πέρα από ζευγάρια ετεροφυλόφιλων εμφανίζεται για μόλις πέντε δευτερόλεπτα και ένα ομόφυλο ζευγάρι που περπατά στο δρόμο χέρι-χέρι.

Η διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού, λοιπόν, έκρινε πως η εικόνα των δύο ανδρών παραβιάζει το νόμο κατά της «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» που εγκρίθηκε από το ρωσικό κοινοβούλιο για την… προστασία των ανηλίκων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σταθμού TV Rain «δεν υπάρχουν προηγούμενα περιστατικά σχετικά με τον νόμο αυτό, επομένως δεν ήταν γνωστό τι περιλαμβάνει και τι αποκλείει». Επομένως, εξαιτίας του φόβου της παραβίασης του νόμου «αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε τη απαραίτητη σήμανση» που χαρακτηρίζει την καταλληλότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να μην σόκαρε τους Ρώσους μόνο η εικόνα των δύο ανδρών, αλλά η φράση ενός εκ των δύο που λέει: «Παντρεύομαι αυτό το καλοκαίρι με κάποιον που νοιάζομαι πολύ».


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις