Μπουτάρης: Δεν ανέχομαι να λένε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική!…(ΒΙΝΤΕΟ)



Μπουτάρης: Δεν ανέχομαι να λένε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική!…(ΒΙΝΤΕΟ)Αυτόν ψηφίσανε Να τον χαίρονται!
 
 
 
Αυτόν ψηφίσανε Να τον καμαρώνουν οι 47.628 που τον ψήφισαν!…
για να μην λέτε μόνο για τους Θεσσαλονικείς… ετσι θα ειναι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ,και τον λαό και το κόμμα που του πασάρουν !σας είδα και ποια βγάλατε στην Αθηνά! αντί να βγάλουν κάποιον που το πολεμούν όλοι. ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ! έβγαλαν Την ΔΟΥΡΟΥ !! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΕΡΟ. ΙΔΡΙΤΗ ΤΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ!
α ναι ναζι Χ.Α οποιος τα λέει με το όνομα τους!!!! όχι ηλίθιε ένας που βλέπει καθαρά χωρίς κομματικές παρωπίδες! δεν με ενδιαφέρει οποίο κόμμα και να βγάλετε σας έφαγα στα μούτρα, τόσα χρονιά τι λαός είστε!όταν δουλεύεις απο παιδί και μπαίνεις σε σπίτια έχεις την καλύτερη εικόνα για τον λαό!!! , οπως σας βλέπω και απο εδώ μέσα! το 70% ειναι συνεργός και δεν περιμενω τίποτα ούτε μου έδωσε τίποτα πότε ένα κομμουνιστικό καθεστώς δηθεν δημοκρατία που ειναι απο χρονιά! άπλα είχα την ατυχία να γεννηθώ Ελλάδα! άμα είχα πλούσιους γονείς θα ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ!
πάρτε μια γεύση τι θα ακολουθήσει σε όλη την Ελλάδα σε λίγο καιρό! και όλοι θα λένε τα ίδια ξανά! ποιοι μαμακες τους ψηφίσαν !!! οι ίδιοι τα λένε οι τυφλοί και οι αποβλακωμένοι δεν τα βλέπουν..ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ! ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΑΖΩΝ ΜΙΑ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΡΑΜΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ!! ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ! και μην απειλούν του ΣΥΡΙΖΑ! ΕΣΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ? ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ? ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΑΣ !ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ! ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ! ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΙΣΕΙ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΨΙΦΗΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ! ο θεός των αριστερών,κομμουνιστών εγκληματίας θΑΝΑΣΗΣ ΚΛΑΡΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ!





ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις