Τα 5 καλύτερα φυσικά αντιβιοτικά που καταστρέφουν τους Υπερ-ιούς




Ο Sir Alexander Fleming ανακάλυψε την αντιβακτηριδιακή δύναμη της μούχλας την Penicillium notatum το 1928. Αν και ήταν ένας φυσικός θεραπευτικός παράγοντας αποτελεσματικός στο να καταστρέφει τον
Χρυσίζοντα Σταφυλόκοκκο και άλλα ισχυρά βακτήρια. Η φαρμακευτική βιομηχανία άρπαξε την γενναιοδωρία της φύσεως και έγινε «χρησιμοποιώντας πολλαπλές άλλες εφευρέσεις των μεγάλων Φαρμακευτικών Εταιρειών» ο εφιάλτης των μοντέρνων αντιβιοτικών, προκαλώντας τόσα προβλήματα στην ανθρωπότητα, όσα
προσπαθούσε να θεραπεύει.
Λόγω της αλόγιστης χρήσεως των αντιβιοτικών, οι υπέρ-ιοί έχουν γίνει ανθεκτικοί σε όλα τα φάρμακα εκτός από τα πλέον ισχυρά, των οποίων οι παρενέργειες είναι συχνά επικίνδυνες. Τρίτη, 10 Απριλίου, 2012 του JB Bardot. Η φύση με την άπειρη σοφία της διαθέτει μερικές από τις πλέον αποτελεσματικές ουσίες με αντιβακτηριδιακές, αντιιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, όλες ικανές να προστατεύουν το ανθρώπινο σώμα με ασφάλεια και βαθιές θεραπευτικές δυνάμεις.
Σκόρδο: Το σκόρδο χρησιμοποιούνταν παγκόσμια για χιλιάδες χρόνια για ιατρικούς σκοπούς. Αυτό το θαυμαστό φυτό θεραπεύει οτιδήποτε από απλό πόνο του αυτιού μέχρι πνευμονία, την MRSA (σημαίνει ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος. Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά από στελέχη των βακτηρίων, Staphylococcus aureus, που είναι ανθεκτικά σε ορισμένα αντιβιοτικά , συμπεριλαμβανομένης της μεθικιλλίνης), το Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, την γρίπη ακόμη και την μαύρη πανούκλα. Η σύγχρονη έρευνα έχει επιβεβαιώσει ότι το σκόρδο διαθέτει πολλά αντιοξειδωτικά που σκοτώνουν τα βακτήρια, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες στο αίμα προστατεύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και ισχυροποιώντας το. Το ενεργό συστατικό του σκόρδου η Αλλισίνη μπορεί να επιτεθεί και να καταστρέψει μια ποικιλία ιών – αντίθετα με τα μοντέρνα αντιβιοτικά – καθώς και μυκητιακές λοιμώξεις, όπως η Candida. Παίρνοντας συμπληρώματα διατροφής σκόρδου η ακόμη καλύτερο να το τρώτε ωμό μπορεί να σας βοηθήσει να προστατευτείτε εναντίον διάφορων παθογόνων και να αποφύγετε την εγκαθίδρυση της αρρώστιας.
Echinacea: Η Echinacea χρησιμοποιείται εκατοντάδες χρόνια για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Παραδοσιακά η Echinacea χρησιμοποιείτε για να κλείσει ανοιχτές πληγές, την διφθερίτιδα, την κυτταρίτιδα, την δηλητηρίαση στο αίμα, αλλοιώσεις από την σύφιλη και άλλες βακτηριδιακές ασθένειες. Αν και σήμερα χρησιμοποιείτε κυρίως για την καταπολέμηση των κρυωμάτων και της γρίππης, αυτό το ισχυρό βότανο διαθέτει την ικανότητα να καταστρέφει τα πιο μολυσματικά βακτήρια όπως ο Χρυσίζων Σταφυλόκοκκος που προκαλεί την θανατηφόρα MRSA.
Κολλοειδής Άργυρος; Οι μικροβιοκτόνες και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του κολλοειδούς αργύρου ανακαλύφθηκαν σχεδόν πριν ένα αιώνα. Πολλές κλινικές περιπτώσεις μας έδωσαν την γνώση της ισχύος του κολλοειδούς αργύρου να σκοτώνει βακτήρια, μυκητιακές μολύνσεις και ιούς. Αν και το FDA προσπάθησε να δυσφημήσει την αποτελεσματικότητα του σαν θεραπευτική ουσία, τα αποτελέσματα του στη θεραπεία των βακτηριδιακών ασθενειών όπως η MRSA, οι τοπικές πληγές και οι μολύνσεις μιλάνε από μόνα τους.
Pau D’Arco; Το Pau d’Arco είναι ένα τοπικό βότανο στην Νότια Αμερική που το ενεργό συστατικό του το lapachol, βρέθηκε ότι θεραπεύει μια μεγάλη γκάμα μολύνσεων που δημιουργούνται από βακτήρια, ιούς και μύκητες. Οι μελέτες δείχνουν ότι το Pau d’Arco μπορεί να έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αν και απαιτείται περισσότερη έρευνα. Το Pau d’Arco χρησιμοποιούταν από τους Ινδιάνους της Λατινικής Αμερικής για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος που και ασθένειες απειλούν την ζωή. Λαμβάνεται καλύτερα σαν τσάι η αφέψημα.
Μέλι Manuka : Το πιο ευχάριστο στην γεύση και ταυτόχρονα ο πιο θανατηφόρος πράκτορας που εργάζεται για να σκοτώσει τα βακτήρια είναι το μέλι Manuka, που έρχεται από την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το μέλι Manuka όταν τοποθετείται τοπικά μπορεί να σκοτώσει μια ευρεία γκάμα παθογόνων, συμπεριλαμβάνεται το MRSA και βακτήρια που τρώνε την σάρκα. Οι επιστήμονες έμειναν ευχαριστημένοι όταν ανακάλυψαν ότι τα βακτήρια δεν ανέπτυξαν καμία αντίσταση ώστε να αχρηστεύσουν το μέλι.

Διάβασε επίσης
Κουρκουμάς: ένας “χρυσός” σύμμαχος.  Η κουρκουμίνη, μία ενεργή αντιφλεγμονώδης ένωση που βρίσκεται στο μπαχαρικό turmeric/κουρκουμάς έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην καταπολέμηση πολλών μορφών καρκίνου. Η προσθήκη κουρκουμά σε μία υγιεινή διατροφή ή η λήψη συμπληρώματος που εμπεριέχει τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα κουρκουμά σε κάψουλα θα σας προστατέψει από ενδεχόμενο πολλαπλασιασμό καρκινικών κυττάρων και από την άνοια του Αλτσχάιμερ.
Ο Κρόκος ο ήμερος ή Crocus sativus L.  Αποτελεί ένα από τα πιο σπάνια προσφιλή, πολύτιμα μπαχαρικά. Είναι το ακριβότερο μπαχαρικό στον κόσμο καθώς και το πιο γνωστό φυτό για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Τα αποξηραμένα στίγματα του λουλουδιού αποτελούν το γνωστό σε όλους μας σαφράν ή ζαφορά ή σαφράνι, Μέσα από χρόνιες έρευνες έχουν διαπιστωθεί οι διάφορες αντιοξειδωτικές,αντιθρομβωτικές καθώς και αντικαρκινικές δράσεις του κρόκου.
Quinoa, Amaranth, “Απαγορευμένες” Υπερ-τροφές. Τόσο η κινόα, όσο ο αμάρανθος είναι δημητριακά υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, περιέχοντας οκτώ με εννέα γραμμάρια αυτής ανά μερίδα. Είναι αξιοσημείωτο ότι η πρωτεΐνη που περιέχουν είναι πλήρης—πράγμα που σημαίνει ότι έχει όλα τα σημαντικά αμινοξέα στις αναλογίες που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα—ένα χαρακτηριστικό που είναι σπάνιο για τις φυτικές πηγές τροφής
Cayenne Pepper, η Καυτή Πιπεριά, κατά πάντων !  «στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή!» Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει. “..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή !”


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις