Κύριε Kissinger, "είναι αλήθεια ότι κοιμάστε με μικρά αγόρια στο Carlyle Hotel;


Κύριε Kissinger, "είναι αλήθεια ότι κοιμάστε με μικρά αγόρια στο Carlyle Hotel; O Κίσινγκερ με
την ' γυναίκα' του
Ο Χένρι Κίσινγκερ με τον Fritz Kraemer. Το 1944 ο Kraemer ανακάλυψε τον νεαρό Henry Kissinger ο οποίος εντάχθηκε στο στρατό των ΗΠΑ. Για τον Kraemer λέγεται οτι μπορεί να είχε δεσμούς με τον Χίτλερ (ASCII κείμενο - www.ratical.org ).
Προς το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ο εβραίος Henry κατατάχτηκε στον αμερικανικό στρατό και ήταν υπεύθυνος για την προστασία και την πρόσληψη των κορυφαίων στελεχών των Ναζί στα διάφορα προγράμματα που είχαν αναπτύξει οι αμερικανοί.
Δείτε και ακούστε στο βίντεο (στα Αγγλικά) την γυναίκα ενός Αμερικανού αξιωματικού να αναφέρει οτι ο άντρας της είχε σεξ με άλλες γυναίκες αλλά και με άνδρες. Είχε και φίλο, δηλαδή έγιναν και ζευγαράκι. Εξηγεί οτι όλοι τους έχουν ομοφυλοφυλικό σεξ και βιάζουν και παιδιά. Οποιος θέλει να φτάσει στην κορυφή της πυραμίδας του Αμερικανικού στρατού πρέπει να στύσει κώλο!!! στην κυριολεξία!
Για να γίνεις υψηλόβαθμος στρατιωτικός ή και πολιτικός του δυνατότερου στρατού στον κόσμο πρέπει να συμμετέχεις σε όργια και να πέφτεις μπρούμιτα ...η κτηνωδία τους δεν έχει όρια....εκτός απο δολοφόνοι των λαών είναι και μιμητές της αγάπης της ιππασίας του πρωκτού και της πεοθηλασίας.
Μας είναι γνωστό οτι ο Ομπαμίας αγαπούσε το σεξ με μεγάλους σε ηλικία ανδρες στης τουαλέτες των μπαρ...λες να είναι ο κύριος λόγος που έγινε πρόεδρος;
Αναφέρει οτι αυτό γίνεται μεθοδικά στο στρατό τους....πλησιάζουν τους νεαρούς φτωχούς στρατιωτικούς, με έλλειψη μιας δυνατής προσωπικότητας, γεμάτοι με ψυχολογικά προβλήματα αλλά αγάπη για το γαλόνι, την πατρίδα και την ισχύ. Εκεί τους πλακώνουν από νεαρή ηλικία και τους βάζουν να παίζουν το τρενάκι.... Ετσι τους έχουν στο χέρι για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Κάθε διαταγή της ελίτ θα πρέπει να εκτελεστεί...διαφορετικά σε κάνουν ρόμπα στα ΜΜΕ. Ετσι προτιμάνε το λάδωμα...
Το βιντεάκι:




Ο ΚΟΡΑΞ


ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις