Επίθεση με πέτρες και ξύλα στον Ελληνοκύπριο ποδοσφαιριστή για τη μετεγγραφή του σε ομάδα στα κατεχόμενα

- Θύμα απειλών κατά της ζωής του και επιθέσεων έξω από το σπίτι του έπεσε ο Βασιλείου και χθες δεν πήγε στην προπόνηση της Değirmenlik
- Την προστασία του σπιτιού του ανέλαβε η αστυνομία 
- Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι ο Βασιλείου προειδοποιήθηκε με απόλυση από την ΑΗΚ
Άγριες διαστάσεις παίρνει η μετεγγραφή του Δημήτρη Βασιλείου στην Değirmenlik (Κυθραία) στα κατεχόμενα, καθώς ο Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του και επιθέσεις έξω από το σπίτι του, ενώ χθες δεν πήγε στην προπόνηση της καινούργιας του ομάδας.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα Gündem Kibris Gazetesi, ο πρόεδρος της τουρκοκυπριακής ομάδας, Εμιράλι Όζτουτσαρ, επικοινώνησε με τον Βασιλείου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα πήγαινε κανονικά στην χθεσινή προπόνηση, αφού δήλωσε πεισμωμένος από τις επιθέσεις που δέχθηκε.

Ωστόσο, η επίθεση που δέχθηκε με πέτρες και ξύλα έξω από το σπίτι του ο Βασιλείου ήταν ο λόγος που τον ανάγκασε τελικά να μην εμφανιστεί στη δευτεριάτικη προπόνηση, ενώ ο Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής φαίνεται να ζήτησε άδεια από τις υποχρεώσεις της Değirmenlik.

Σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα, ο Βασιλείου δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του από φανατικούς ρατσιστικών και φασιστικών ομάδων, ενώ η αστυνομία ανέλαβε την προστασία του σπιτιού του. Οι Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται επίσης ότι ο Βασιλείου έγινε δέκτης προφορικής προειδοποίησης για απόλυση του από προϊσταμένους του στην ΑΗΚ.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις