Πάνω από 30% η παράνομη μετανάστευση ! ! !

 
Όταν ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας ομολογεί πως έχουμε ένα πάρα πολύ αυξημένο κύμα εισροών λαθρομεταναστών, τότε δεν μπορούμε παρά να είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για όσα προμηνύεται πως θα συμβούν στο πολύ κοντινό μέλλον στην Πατρίδα μας
 Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης και  των δημοσιογράφων να πείσουν τον Λαό για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, πως φροντίζουν για....

την επίλυση του  ζητήματος της λαθρομετανάστευσης, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν εβδομαδιαία στην Ελλάδα μέσω του Αιγαίου Πελάγους, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη τεράστιο πρόβλημα.
Δήθεν συμφωνίες με τους Τούρκους για αποτροπή του έργου των Τούρκων δουλεμπόρων, φράχτης στον Έβρο, η Frontex κατά μήκος των συνόρων, είναι μερικά από τα επιχειρήματα προκειμένου να αποδείξουν τάχα την βούληση να συμβάλλουν στην διευθέτηση του προβλήματος.
Το μόνο το οποίο κατόρθωσαν, είναι να μετατοπιστεί η δίοδος των λαθροεισβολέων από τη Θράκη στο Αιγαίο.

Τα παραπάνω είναι δημόσια τοποθέτηση του υπουργού Ναυτιλίας, ο οποίος επισήμανε πως η αύξηση είναι πολύ μεγαλύτερη από 30% που δείχνουν τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου. Όπως τονίζει, «οι μετανάστες πλέον έρχονται μέχρι και μέρα-μεσημέρι και τους βγάζουν σε παραλίες πολυσύχναστες των νησιών». Ενδεικτικό των αριθμών των λαθροεισβολέων που αφήνονται στα ελληνικά νησιά σύμφωνα με οργανωμένο σχέδιο των τουρκικών αρχών και τούρκων δουλεμπόρων, είναι το στοιχείο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μ. Βαρβιτσιώτης: «μόνο το Σαββατοκύριακο είχαμε περίπου 400 μετανάστες που βγήκαν στις ελληνικές ακτές»!
πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις