Εσύ γιατί αγωνίστηκες πατέρα ??????

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Όπως εγώ λειτουργώ σε ένα ευνομούμενο κράτος και δε βγάζω την σεξουαλικότητα μου βόλτα στο δρόμο μπροστά σε παιδάκια και ανθρώπους, γιατί σέβομαι την δημόσια αιδώ, έτσι θα πρέπει και εσύ/εσείς που "παλεύετε για ελευθερία" να σεβαστείτε τη δική μας!
Για μισό λεπτό. Πάμε πάλι. Θες να δώσω σοβαρή προσοχή στα....
αιτήματά σου και για να το κάνω χοροπηδάς με στρινγκάκια στο δρόμο; Ναι βρε αγόρι μου "δικαίωμά σου". Έχεις σκεφτεί ποτέ πως με αυτό τον τρόπο παράγεις μια γελοιοποίηση ανθρώπου ή και προσωπικότητας; Νομίζω είναι κοινά παραδεκτό, πως είτε ομοφυλόφιλος είσαι, είτε ετεροφυλόφιλος, αποτελεί δημόσια διαπόμπευση να γυρνάς γυμνός (ή ημί), βαμμένος, με διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα ανά χείρας και να χοροπηδάς με μια σφυρίχτρα ή να κάνεις ποδηλασία με τα αχαμνά σου έξω. Δεν είναι όμως μόνο η δική σου αίρεση να εκδηλωθείς! Αυτό είναι δική σου ελευθερία, αλλά σταματάει εκεί που αρχίζει η δική μου. Όπως εγώ λειτουργώ σε ένα ευνομούμενο κράτος και δε βγάζω την σεξουαλικότητα μου βόλτα στο δρόμο μπροστά σε παιδάκια και ανθρώπους, γιατί σέβομαι την δημόσια αιδώ, έτσι θα πρέπει και εσύ/εσείς που "παλεύετε για ελευθερία" να σεβαστείτε τη δική μας! Φαντάσου να κάνε το ίδιο κάθε ομάδα που έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις και να υποχρεωνόμασταν όλοι .... να το γιορτάζουμε!

Ξέρεις ότι με το να στρέφεις τα φώτα επάνω σου, απασχολείς την κοινωνία από σοβαρά προβλήματα; Ο γάμος ομοφυλοφίλων είναι ένα ζήτημα όντως. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ όμως ΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ. Ποτέ τόσοι άνθρωποι δε κάναν πορεία για να υπερασπιστούν τους αμάχους που σκοτώνονται, τις γυναίκες που βιάζονται στα μισά κράτη του πλανήτη, τα παιδιά που η εντερική ταινία τους τρώει τα μπαουλιασμένα στομαχάκια τους. Γιατί νοιάστηκες εσύ; Για να κάνεις μια παρέλαση ομοφυλοφιλικής ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ...; Υπερήφανος γνωρίζω ότι είναι κάποιος όταν ανακαλύψει το εμβόλιο κατά του aids, όταν οργανώσει μια διαστημική αποστολή, όταν αποτρέψει ή τερματίσει ένα πόλεμο. Όχι όταν βρει γκόμενο.

Εδώ να σου θυμίσω παρέλαση υπερηφάνειας κάναν μόνο οι στρατοί, κάτι που μετά από πολλούς αιώνες που είχε σταματήσει, το αναβίωσε ο Χίτλερ. Χρησιμοποιείς δηλαδή "παρελάσεις υπερηφάνειας" για να ζητήσεις κάτι δευτερεύον ή να κάνεις γνωριμίες... ενώ το κράτος καταρρέει...Δηλαδή να το πω και πονηρά: της λιλής το χαβά. Απασχολείται η κοινωνία με τις παρελάσεις σου και ετεροφυλόφιλοι σπεύδουν να βοηθήσουν το κίνημα! Γιατί ψωμί τυρί δεν είχαμε.....χοντρή ματσούκα γυρεύαμε.

Στην τελική γιατί να νιώθεις αδικημένος; Ο νόμος σε προστατεύει το ίδιο με μένα. Αν είμαι με το ταίρι μου και μας χτυπήσουν πχ, είναι το ίδιο προστατευτικός με το αν είσαι ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος... Δε διαχωρίζει. Κι αν θες να παντρευτείς (που καμιά διαφορά δεν έχει), κάντο, αλλά αυτό είναι ένα οικονομικό ζήτημα για να μειώσεις την εφορία σου, μη χτυπιόμαστε. Γιατί δεν νομίζω ότι καίγεσαι για να στεριώσει ο γάμος σου να ισχύει η σφραγίδα και ευχή του Δημάρχου!

Και τέλος αν θες να υιοθετήσεις παιδί & να το μεγαλώσεις, συμβουλή μου είναι να βάλεις ένα παντελόνι ή μια φούστα (από μέσα κράτα ότι εσώρουχο φοράς .. δε νοιάζεται κανείς) και να ασχοληθείς με κάτι που θα βοηθήσει την κοινωνία. Όχι για το λόμπυ σου, στις τηλεοράσεις και στις Μυκόνους.

Θα ρωτάει αύριο το άνεργο και ανασφάλιστο παιδί σου:
- Γιατί αγωνίστηκες πατέρα ;
- Για να μπορείς να κυκλοφορείς με το βραζίλιαν, υπερήφανος στο δρόμο

Ευγενικού Ματίνα
 
πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις