«Ξεκόλλησε» φτερό εν ώρα πτήσης [Βίντεο]

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε δημοσιογράφος, ο οποίος επέβαινε στο αεροσκάφος της CityJet
Ένας εκκωφαντικός θόρυβος ήταν αρκετός για να προκαλέσει ανησυχία στους επιβάτες αεροσκάφους της εταιρίας CityJet που πετούσε από το Λονδίνο με προορισμό την
Φλωρεντία.

Η εικόνα τμήματος του φτερού που είχε αποκολληθεί μερικώς από το αεροσκάφος επιβεβαίωσε την ανησυχία τους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.
Οι πιο ψύχραιμοι από τους 60 επιβάτες ενημέρωσαν το ιπτάμενο προσωπικό και στη συνέχεια οι κυβερνήτες του Avro RJ85 πραγματοποίησαν αναγκαστική προσγείωση επιστρέφοντας στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.
Ο δημοσιογράφος της Telegraph, Κόουλ Μόρτον, ο οποίος επέβαινε στο αεροσκάφος κατέγραψε το κομμάτι του φτερού με την κάμερά του και δήλωσε ότι ένας «ισχυρός θόρυβος ακούστηκε κατά τη διάρκεια της απογείωσης και έπειτα το φτερό άρχισε να χτυπάει πάνω στο αεροπλάνο εξαιτίας του αέρα».
Δε σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας «αποκολλήθηκε μερικώς το κάλυμμα μηχανισμού λειτουργίας που βρίσκεται στο φτερό. Το πλήρωμα ακολούθησε την προκαθορισμένη διαδικασία και αποφασίστηκε η επιστροφή στο αεροδρόμιο City του Λονδίνου».






protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις