Ομπαμία φοβάσε;;;; Eφηβική φίλη: «Η Ζωή του ολη ηταν το σεξ, τα ψέματα και η κοκαΐνη» "Ο ίδιος ο Ομπαμίας ονομάζε τον ευτο του «αλλοδαπό φοιτητή» και ήταν παθολογικός ψεύτης »

" Ο Barry Soetoro, σνίφαρε κοκαΐνη, κάπνιζε κρακ και ηταν παθολογικός ψεύτης . " Σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους που τον γνώριζαν απο παλια. Δεν υπαρχει καν μια αποδειξη οτι το πιστοποιητικό γέννησής του ειναι αληθινο, για τον ανθρωπο που ισχυρειζεται ολη την ζωή του οτι ειναι ενας καλος οικογένειάρχης. Η πρώην φιλη του Ομπάμα,η Mia Marie Pope ανοιγει το
μαύρο βιβλίο για τον πρώτο έγχρωμο πρόεδρο των ΗΠΑ. Επισης λέει ότι υπάρχουν τρία πράγματα που ήταν κεντρικής σημασίας για τη ζωή του Ομπάμα : η κοκαΐνη, τα ψέματα και οι gay φίλοι του. Σύμφωνα με την Μια, σίγουρα δεν είναι η μόνη που θυμάται τον Ομπάμα με αυτόν τον τρόπο .


Η Mia Marie Pope τον γνώριζε μόνο με το όνομα Barry Soetoro, που τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει την απορια, ποιο ειναι αληθεια το πραγματικό του όνομα; Η Μια Μ. πρεπει να το γνωριζει αυτο, εφόσον και οι δύο ζούσαν στη Χαβάη και ειχαν τους ιδιους φίλους .
Σύμφωνα παντα με την Μια Μ. ο Ομπαμιας, παρουσιαζοταν αυτην την περιοδο σαν αλλοδαπός φοιτητής και επισης ηταν γνωστό ότι βρισκοταν μεσα στους κύκλους των gay. " Η Μια «ξέραμε ότι ο Barry δεν ενδιαφέροταν ποτέ για τα κορίτσια, για μένα ως ένα νεαρό κορίτσι , ήταν σαφές ότι τον ενδιέφεραν μόνο οι άνδρες».
Θυμάται επίσης οτι ο Barry ελεγε πολλα ψέματα ως «παθολογικός ψεύτης» που ηταν. Οι αναφορες του ειχαν όλες εγωιστικά κίνητρα και είχε ως στόχο να προβαλει στους ανθρώπους μια εντελώς διαφορετική εικόνα από την πραγματικη. Με άλλα λόγια , τα τέλεια προσόντα για ενα μελλοντικό πολιτικό!
Ηταν γνωστο στους φίλους του Barry οτι εκτος της χρήσης κοκαΐνης, και η αγάπη του για ηλικιωμενους λευκους άνδρες "γιατι του προσφεραν την κοκαΐνη και ετσι έκανε σεξ μαζι τους". Ότι ο Ομπάμα θα ηταν ομοφυλόφιλος δεν απαγορεύεται, αλλά παιζει ένα παραπλανητικό παιχνίδι μπροστα στα μάτια όλου του κόσμου προσποιοντας ενα ετεροφυλόφιλο πατέρα που βασικα δεν ειναι!
Το 2009 ο Larry Sinclair έγραψε ενα βιβλιο, ‘Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaïne, Sex, Lies & Murder’. Ορισμενοι γκει οπως ο Donald Young, παλιος γκει εραστης του Ομπαμια βρηκε ενα περιεργο θανατο. Πέθανε για να προστατεύσει την εικόνα του Μπαράκ Ομπάμα, συμφωνα με τον Sinclair . Αλλοι δυο ομοφυλόφιλοι άνδρες που ειχαν ερθει σε επαφη μαζι του στο Σικαγο, έχασαν τη ζωή τους πρόωρα. Και αυτοι ειχαν την ιδια λατρεια, με τον Ομπαμια σεξ στις τουαλετες.



Εχουμε γραψει πολλα για τον Ομπαμια στο κατοχικα και πολλες πληροφοριες που εχουμε, βγαινουν οπως και να το ψαξεις το πραγμα εναντιον του. Ειναι μια εκστρατεία δυσφήμισης εναντιον του Ομπαμια; Μπορει να ειναι και ετσι, αλλα δεν ειναι μοναδικη.
Αν δολοφονεις λαους για να τους παρεις το βιος τους γιατι να μην δολοφονησεις παλλιους εραστες για να καλυψεις το παρελθον;
Βλέπετε καποιο μοτίβο στα κίνητρα;


ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις