Σκελετοί γιγάντων στη γη,η ψεύτικη ιστορία, και οι μύθοι που δεν ήταν μύθοι!!!!

 

Tο δέκατο ένατο αιώνα , ο Αμερικανός συγγραφέας Priest Josiah, στο βιβλίο του " Αμερικάνικη Αρχαιότητα »σελίδα 150, περιγράφει την ανακάλυψη κοντά στις πηγές του ποταμού Τενεσί, λίγα χιλιόμετρα νότια της Braystown ( Carolina), αποτυπώματα αρκούδας αλόγων, γαλοπούλες και ανθρωποειδή με έξι δάχτυλα !

...μην βγει κανένα τσιράκι της αποβλάκωσης η στόκος και πει ότι όλα αυτά είναι ψέματα!
Το 1822 , ο επιστήμονας, Schooleraft, ανέφερε την παρατήρηση ανθρώπινα ίχνη σε ασβεστόλιθο, στις όχθες του Μισισιπή 5 χλμ νότια από San Luis.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1882 , κρατούμενοι από τις φυλακές της Carson (Nevada) που εργαζόντουσαν σε ένα λατομείο, αφαίρεσαν ένα στρώμα ψαμμίτη, μεταξύ ορυκτών υπήρχαν κομμάτια ζώων, όπως μαμούθ άλλα κομμάτια οστών γιγαντιαίων ανθρωποειδών σκελετών . Το 27 Αυγ. 1882 μια έκθεση απεστάλη στο California Academy of Sciences. Μερικά από αυτά τα κομμάτια από το πόδι έδειξε ότι αυτοί οι ανθρωποειδείς χρησιμοποιούσαν σανδάλια! .

Το 1884 ,ο Earl Flint, του Πανεπιστήμιου του Harvard, πήγε σε ένα λατομείο κοντά στο Μανάγουα (Νικαράγουα),βρήκε σε όχθη λίμνης,σε 60 εκατοστά βάθος σκελετούς , κάποια με σανδάλια ,η Αρχαιολογία τα υπολόγισε σε 200 000 χρόνια. πριν!


Το 1885 , κατά τη σύνοδο κορυφής του Big Hill στο Cumberland, στα βουνα Jackson County (Kentucky), μια σειρά από πατημασιές ανακαλύφθηκαν σε ψαμμίτη Λιθανθρακοφόρος περίπου 300 εκατομμύρια χρόνια. Μεταξύ των κομματιών των αρκούδων και ένα μεγάλο ζώο, όπως ένα άλογο, είχε δύο ανθρωπινούς σκελετούς μεγάλου ύψους,
Το 1896 , μια πέτρα με ένα αποτύπωμα ανθρώπινου πόδιου 37 ίντσες μακρύ εσταλει στο Οχάιο Ακαδημίας Επιστημών. Αυτή η πέτρα είχε βρεθεί πριν 20 χρόνια περίπου στο Parkesbourg (Βιρτζίνια), η ηλικία του υπολογίστηκε σε 150 εκατομμύρια χρόνια.


Το 1930 , ο Δρ W. Burrough, επικεφαλής του τμήματος Γεωλογίας στο Berea College (Kentucky), ανακοίνωσε την ανακάλυψη των ανθρωποειδών πατημασιών σε ψαμμίτη Λιθανθρακοφόρος στους λόφους βόρεια της Rockcastle County. Οι εκτυπώσεις μετρηθεί περίπου 24 εκατοστά μήκος και 15 πλάτος. Οι μικρογραφίες και υπέρυθρες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν δεν έδειξε κανένα σημάδι ότι έγινε τεχνητά επάνω και γύρω από τα κομμάτια. Επιπλέον, η μικροσκοπική ανάλυση έδειξε ότι τα ίχνη οφείλονταν σε πραγματική πίεση του ποδιού ανθρώπου. Ο βράχος που είχε αυτά τα κομμάτια εκτιμάται σε 250 εκατομμύρια χρόνια. Λίγα χρόνια αργότερα, αυτά τα κομμάτια καταστράφηκαν ολοσχερώς από τους βανδάλους,η εσκεμμένα τα σίγουρα στοιχεία που αμφισβητήσουν ότι νομίζουμε πως ξέρουμε για την ιστορία του ανθρώπου ...


Το 1961 , στη Γαλλία , στο οροπέδιο της dhows στο δήμο που βρίσκεται στο Ardèche AILHON ένα ίχνος ανθρώπινης πατημασιάς ανακαλύφθηκε διπλά διπλά σε πατημασιές δεινοσαύρων σε ψαμμίτη της Μέσης Τριαδικης περιουδου (περίπου 220 εκατομμύρια χρόνια ).
Το 1968, ένας ερασιτέχνης μεταλλειολόγος,ο WJ Meister, σπάζοντας ένα βράχο, βρήκε προς μεγάλη του έκπληξη, κάτι που έμοιαζε με το αποτύπωμα παπουτσιού. Σε αυτό το κομμάτι φαίνεται στριμωγμένος ένας Τριλοβίτης.(εξαφανίστηκαν την Κάμβρια περίοδο 521 εκατομμύρια χρόνια πριν ) Το 1969 ,ο Troy Johnson, ένας γεωλόγος με τριάντα χρόνια εμπειρίας στο χώρο, βρήκε ένα στρώμα ψαμμίτη γεμάτο απολιθώματα, στην κορυφή ενός λόφου ανατολικά της Tulsa (Oklahoma). Ανάμεσα στα απολιθώματα των ζωικών ειδών που εξαφανίστηκαν πριν από 3.000.000 χρόνια , ορισμένα ήταν απόλυτα ανθρώπινα με 5 δάχτυλα . με πολλούς ειδικούς που απέρριψαν λόγο των επιπτώσεων που θέτει ανακάλυψη.
1970 , ο Δρ Rex Gilroy, διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Όρος York (Αυστραλία) ανακάλυψαν στο Mount Victoria, ένα γιγαντιαίο αποτύπωμα των 200 εκατομμυρίων ετών. Άλλα ίχνη με γυμνά πόδια η με παπούτσια, μαζί με ίχνη των δεινοσαύρων, 100 εκατομμυρίων ετών βρέθηκαν στο Carrizo Valley στη βορειοδυτική Οκλαχόμα.
Το 1984 , ο καθηγητής Amanniazov, διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωλογίας της Ακαδημίας Sciencias του Τουρκμενιστάν , σε μια αποστολή στα βουνά της Kouguitang-taou νοτιοανατολικά της χώρας. Μεταξύ των πολυάριθμων πατημασιων δεινοσαύρων, που βρέθηκαν επίσης ένα ίχνος αρκετά διαφορετικό 150 εκατομμύρια χρόνια πριν, το οποίο είναι παρόμοιο με το αποτύπωμα ανθρώπου.



Τον Φεβρουάριο του 2002 , ο James Snyder , ένας κάτοικος της περιοχής της Ramona , έκανε μια περίεργη ανακάλυψη κατά τη διάρκεια μια βόλτας στο εθνικό δάσος Κλίβελαντ . Όταν έψαχνε για χρυσό στα βουνά της Gowers, βρήκε ένα γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού απολιθωμένο στο βράχο από γρανίτη ο Snyder, πιστεύει ότι μπορεί να είναι το σημάδι ενός «Bigfoot»
Eίναι φανερό ότι η τέτοια θέματα τα κρύβουν γιατί άπλα ανατρέπουν τα ψέματα τους!

πηγηmhnpetaslefta

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις