Η δίκη του αιώνα: Δικάζεται σήμερα ο εωσφοριστής Πάπας Φράνσις για τις μαζικές θυσίες με νεογέννητα βρέφη και παιδιά από τους σατανιστές πάπες στο Βατικανό



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ένα έγγραφο που αρχειοθετείται μέσα στα σφραγισμένα αρχεία της βιβλιοθήκης του Βατικάνου αποκαλούμενο Δεσποτικό προνόμιο δίνει στον παπά το δικαίωμα να σκοτώνει παιδιά σε σατανικά τελετουργικά.

"Σύμφωνα με το έγγραφο με ημερομηνία 25 Δεκεμβρίου 1967, πριν από κάθε νέο παπά που θα αναλάμβανε καθήκοντα ήταν υποχρεωτικό να συμμετέχει σε σατανικές τελετές λατρείας που αφορούν τη δολοφονία ενός νεογέννητου παιδιού και την κατάποση του αίματος τους.

Προφανώς αυτό είναι ένα από τα δικαιώματα εισαγωγής για κάθε νέο Πάπα. Ένα αντίγραφο του καταστατικού αυτού έχει εισαχθεί ως αποδεικτικό στοιχείο και βρίσκεται στο αρχείο του δικαστηρίου. "

Ο Χόρχε Μπεργκόλιο (γνωστός και ως "Πάπας Francis" εκλεγμένος απ ευθείας από τον Σαμαέλ στον παπικό θρόνο), ο Adolfo Pachon Ιησουίτης, και ο Justin Welby (Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ) θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη σήμερα Δευτέρα, 7 Απρίλη μετά από την άρνησή τους να αμφισβητήσουν ή να διαψεύσουν τις ποινικές διώξεις εναντίον τους στο Δικαστήριο Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες.

Το γραφείο του εισαγγελέα θα εξετάσει την περίπτωση αυτών των τριών κύριων κατηγορουμένων για εκείνη την ημέρα και θα παρουσιάσει στοιχεία που τους συνδέουν με λαθρεμπόριο, τα βασανιστήρια, το θάνατο παιδιών και νεογέννητων βρεφών σε σατανικές θυσίες, καθώς και την απόκρυψη των εγκλημάτων αυτών.

Το Συνέδριο έχει καθυστερήσει την έναρξη της δίκης κατά μία εβδομάδα, από την αρχική έναρξή της στις 31 Μαρτίου, αφού έλαβε τη διαβεβαίωση ότι μια συγκεκαλυμμένη ομάδα είχε αποσταλεί από το Βατικανό για να διαταράξει και να καταστρέψει το έργο του Δικαστηρίου.

Η ομάδα αποτελείται από πληρωμένους πράκτορες της λεγόμενης «Ιεράς Συμμαχίας», των Ιησουιτών που κατασκοπεύουν και μια αντιπροσωπεία δολοφόνων που είναι υπεύθυνοι για τη φίμωση και τη δολοφονία των παπικών αντιπάλων.

«Η Ράν Βασίλισσα Ελισάβετ είχε άμεση συμμετοχή στην απαγωγή και το θάνατο των ιθαγενών παιδιών και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φαίνεται να συμμετέχουν τακτικά σε σατανικές τελετές στο σχολείο Mohawk Indian στο Μπράντφορντ στο Οντάριο του Καναδά".

  atheatignosi

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις