Συνέλαβαν τον αναρχικό κακοποιό Δημητράκη , για επίθεση στα γραφεία της Χ.Α


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται πως τα μέλη των αναρχικών οργανώσεων έχουν δεσμούς με τον υπόκοσμο και τους χούλιγκανς.

Κατά την διάρκεια της μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟ προς το ΟΑΚΑ, ομάδα αυτών εκσφενδόνισε πέτρες και άλλα αντικείμενα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων, με στόχο να προκαλέσει φθορές. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην σύλληψη ατόμων ανάμεσα στα οποία είναι ο γνωστός αναρχικός κακοποιός Γιάννης Δημητράκης , μέλος του υποκόσμου ,με επαφές με την τρομοκρατία, ο οποίος είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην λεγόμενη ‘’Συμμορία με τα Μαύρα’’ η οποία διέπραξε - από τον Νοέμβριο του 2002 ως τον Ιανουάριο του 2006 - επτά ληστείες τραπεζών στην Αθήνα, με συνολική λεία που προσέγγιζε τις 700.000 ευρώ.  Όλοι οι ληστές φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες, ενώ πάντα υπήρχε ένας «χρονομέτρης» κατ΄ αντιγραφή του σεναρίου της αμερικανικής ταινίας «Στην κόψη του Κύματος», παραγωγής 1991, ενώ δεν δίσταζαν να πυροβολήσουν εναντίον αστυνομικών και φρουρών τραπεζών! Πάνω στον αναρχικό, βρέθηκαν και ποσότητες χασίς (να ηρεμεί ο άνθρωπος).

Ο 35χρονος σήμερα Γιάννης Δημητράκης εκτίει ποινή κάθειρξης 25 ετών και 6 μηνών για την ένοπλη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος τον Ιανουάριο του 2006. Η μοιραία για τη σύλληψή του ληστεία, στις 16 Ιανουαρίου 2006, εξελίχθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς εν μέσω της οδού Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Δημητράκης τραυματίστηκε. Καταδικάστηκε για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Ο ίδιος είχε επιτεθεί σε εθνικιστή συγκρατούμενο του κατά το παρελθόν.Ο Δημητράκης είναι τελειόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά  και είχε πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη εξέγερση των κρατουμένων στις φυλακές Μαλανδρίνου, την άνοιξη του 2006 !
Ένα ακόμα μπουμπούκι της άκρας αριστεράς που κάνει ότι θέλει…
elkosmos.gr

Σχόλια

  1. Όπως επίσης στον υπόκοσμο ανήκουν και πολλά μπουμπούκια της Χ.Α. Έτσι, για να βλέπουμε σφαιρικά τα πράγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις