ΣΟΚ !!! VIDEO - Νταλάρας : Συμφωνώ με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας !!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σας παραθέτουμε συνέντευξη του από το Φεβρουάριο του 2012 που μέσα στο καταιγισμό των ειδήσεων και των ανακοινώσεων νέων φόρων, μας διέφυγε. Θαυμάστε κύριοι τον αγωνιστή της Κύπρου, τον τραγουδιστή των εξαθλιωμένων, τον ψευτοκουλτουριάρη των αδυνάτων, τον αριστερό των αριστερών, τον προβοκάτορα του Ελληνισμού. Συμφωνεί με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας λόγω μνημονίου. Τα μνημόνια δεν υποστήριξε η γυναίκα του με όλο της το σθένος ;;;
Σε αυτό που έρχεται πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να καταλάβουμε όλοι μας που έχουμε στην καρδιά την Ελλάδα, από όποιον χώρο και αν προερχόμαστε, ότι μοναδική ασπίδα της Πατρίδας μας ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. Μην ακούτε πια τους αριστερούς του Κολωνακίου.




Μετά μην ψάχνει να βρει γιατί τον κυνηγάνε, αυτοί για τους οποίους τραγουδούσε ..... 

diulistirio

Σχόλια


  1. Field Service Management has a crucial role in maintaining Network Field Engineer as they are responsible for planning, installing, testing, and maintaining the equipment to run a proper communication network. Their general duties include the maintenance and repair of equipment and construction of towers to ensure optimal performance. A telecom engineer’s job involves the use of various tools such as interconnect devices, network facilities, and radios. A field engineer also works with engineers from other fields for equipment installation and then report to the upper management.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks for sharing a great article.
    You are providing wonderful information, it is very useful to us.
    Keep posting like this informative articles.
    Thank you.

    Get to know about 7starhd

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις