Κατετέθη χωρίς αλλαγή το νομοσχέδιο που αφαιρεί την ψήφο απο τους «λαθρομετανάστες «!!!!

pakistanoi_news3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Επανακατέθεσε τελικά -χωρίς αλλαγή- σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών ο Γιάννης Μιχελάκης την τροπολογία με την οποία αφαιρείται από τους λαθρομετανάστες και τους ομογενείς το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Λίγο μετά την απόσυρση της διάταξης από το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που συζητείται απόψε στην Ολομέλεια, ο κ. Μιχελάκης επανακατέθεσε χωρίς αλλαγή την τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που θα θεσπίζει την σταυροδοσία στις Ευρωεκλογές και θα ρυθμίζει τον τρόπο ψήφου των ετεροδημοτών και το οποίο εισάγεται αύριο προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.
Για το νομοσχέδιο είχαν μεγάλες αντιρήσεις οι  του ΠΑΣΟΚ , αυτοί  είχαν ψηφίσει και το νόμο Ραγκούση που ήταν ο πρώτος νόμος που η Κυβέρνηση του Παπανδρέου είχε φέρει στη βουλή …φανταστείτε τι κόψιμο είχαν οι άνθρωποι !
Στην κατάθεση του νομοσχεδίου είχε αντριδρ΄σει και η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη αν και με τη δύνμαη που φέρεται να έχει ειναι αμελητέα εκλογική δύναμη πια …
ο Σύριζα που ώς γνωστόν με τους επόπτες του στις τάξεις των λαθρομεταναστών ευελπιστούσε να πάρει την ψήφο των Αλβανών-Πακιστανών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων που κάποιοι τους έκαναν Έλληνες σε μια νύχτα (βλέπε Κουνέλας )
veteranos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις