Δῆλα δή τά καρκινικά κύτταρα ἔχουν ἄλλες …συχνότητες; …

Δῆλα δή τά καρκινικά κύτταρα ἔχουν ἄλλες ...συχνότητες; 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Καί γιατί δέν μᾶς τό ἀποκαλύπτουν τόσα χρόνια;
Γιατί μᾶς ἀφήνουν νά πιστεύουμε πώς τά καρκινικά κύτταρα ἀναπτύσσονται ἔτσι, κρυφά καί δέν ἐντοπίζονται παρά μόνον ὅταν θά ἔχουν ἤδη ἐξαπλωθῇ τόσο, πού νά μήν θεραπεύονται;
Διότι ἐὰν τὰ καρκινικὰ κύτταρα ἔχουν διαφορετικὲς συχνότητες, τότε εἶναι ἀναγνωρίσιμα κι ἐντοπίσιμα ἀπὸ τὴν ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τῆς ἐμφανίσεῶς τους. Κι ἐπίσης πλέον πιστεύω πὼς ναί, ἔχουν τὰ μηχανικὰ μέσα, καθὼς καὶ τὴν τεχνογνωσία, γιὰ νὰ ἐντοπίσουν καὶ νὰ ἀφαιρέσουν καρκινικὰ κύτταρα…

Γιατί δέν τό κάνουν;
Μὰ πρῶτα ἀπὸ ὅλα θὰ μᾶς ἁρπάξουν κάθε περιουσιακὸ στοιχεῖο, θὰ ὁλοκληρώσουν τὸν ἀποπληθυσμό τους καὶ μετά, ὤ τοῦ θαύματος,θὰ ἀνακαλύψουμε κοινωνίες μὲ ἄριστα νομικὰ συστήματα, μὲ τέλεια οἰκονομικὰ προγράμματα καὶ φυσικὰ μὲ τὴν ἀπόλυτο ὑγεία.
Γιὰ τὴν ὧρα…
…στοῦ λωλοῦ τὴν κεφαλή…
Φιλονόη

Hi-tech γυαλιά «βλέπουν» τον καρκίνο

Θα μπορούσαν να βοηθήσουν χειρουργούς να αναγνωρίζουν τα καρκινικά κύτταρα

Ένα ζευγάρι hi-tech γυαλιά για τα μάτια χειρουργών και μόνο ανέπτυξαν αμερικανοί ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, στο Σεντ Λούις. Τα γυαλιά του σούπερμαν επιτρέπουν στον χρήστη τους να διακρίνει τα καρκινικά κύτταρα.
Η νέα ελπιδοφόρα τεχνολογία μάλιστα δοκιμάστηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στο πλαίσιο χειρουργείου, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ασθενή με καρκίνο στο Νοσοκομείο Barnes-Jewish.                                                                                                                                            
Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα καρκινικά κύτταρα είναι δυσδιάκριτα ακόμα και σε μεγάλη μεγέθυνση. Τα γυαλιά είναι σχεδιασμένα με στόχο τη διευκόλυνση των χειρουργών ως προς τον εντοπισμό των καρκινικών κυττάρων και τον διαχωρισμό τους από τα υγιή κύτταρα. Κάτι τέτοιο, θα μπορούσε να τους βοηθήσει να απομακρύνουν τον άρρωστο ιστό με μεγαλύτερη ακρίβεια, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο της παράλειψης μεμονωμένων καρκινικών κυττάρων. Σε συνδυασμό με ένα σκιαγραφικό υγρό το οποίο εγχέεται στον ασθενή και ειδικό φωτισμό, τα καρκινικά κύτταρα του ασθενούς λαμβάνουν ένα φθορίζον μπλε χρώμα με αποτέλεσμα να είναι διακριτά με τα γυαλιά.
«Η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται ακόμα σε αρχικά στάδια, γεγονός που σημαίνει ότι χρήζει περαιτέρω ανάπτυξης και δοκιμών. Είμαστε ωστόσο αισιόδοξοι ως προς τα πιθανά οφέλη που θα μπορούσε να προσφέρει σε ασθενείς» δήλωσε η χειρουργός με εξειδίκευση στον καρκίνο του μαστού και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, δρ Τζούλι Μαρτζεντχάλερ.
«Φρένο» στα επαναληπτικά χειρουργεία
Στην παρούσα φάση, οι χειρουργοί οφείλουν να απομακρύνουν τον καρκινικό όγκο και λίγο από τον γειτονικό ιστό είτε αυτός περιλαμβάνει καρκινικά κύτταρα, είτε όχι. Στη συνέχεια, δείγματα αποστέλλονται στο εργαστήριο και εξετάζονται κάτω από το μικροσκόπιο. Αν στον γειτονικό ιστό εντοπιστούν καρκινικά κύτταρα τότε ο ασθενής υποβάλλεται εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνση τόσο του ιστού του «ένοχου» σημείου όσο και λίγο παραπάνω και η διαδικασία επαναλαμβάνεται. 
«Σκεφτείτε πόσο θα μπορούσε να βοηθηθεί ο κόσμος, αν η χρήση των γυαλιών καταργούσε την ανάγκη για επαναληπτική επέμβαση και μαζί τον πόνο, την ταλαιπωρία και το άγχος που συνοδεύει τη συγκεκριμένη διαδικασία» τονίζει η ειδικός.
βῆμα
Υ.Γ.1. Γιὰ νὰ φθάσῃς «καλό μου» στὸ σημεῖον νὰ κατασκευάσῃς τὰ ἀπαραίτητα γυαλιά, σημαίνει πὼς ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ πολλὰ περισσότερα ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ὁμολογεῖς. Ἤ κάνω λάθος;
Υ.Γ. 2. Τήν NESARA ποιός τήν σκέφθηκε; Καί γιατί;

filonoi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις