Η αναφορά IRON MOUNTAIN και η σχέση της με την Νέα Τάξη Πραγμάτων (BINTEO)




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Το 1961 , ο Kennedy διέταξε μια "Top Secret" μελέτη για να καθορίσει ποια προβλήματα οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν αν ο κόσμος μετακινηθεί από μια εποχή πολέμου σε μια χρυσή εποχή ειρήνης .
Με άλλα λόγια , πώς να φέρει την Αμερική στην Νέα Παγκόσμια Τάξη .
Από το 1963 η επιλογή των ειδικών είχε γίνει. Η ομάδα μελέτης αποτελείτο από 15 εμπειρογνώμονες σε διάφορους ακαδημαϊκούς κλάδους οι οποίοι επιλέχθηκαν για την τεχνογνωσία τους σε διάφορους τομείς. Η πρώτη και η τελευταία συνάντηση ήταν σε ένα υπόγειο πυρηνικό καταφύγιο επιβίωσης που ονομάζεται Iron Mountain .
Το ίδιο έτος (1961),το Υπουργείο Εξωτερικών έβγαλε μια δημοσίευση ( # 7277 ) που ονομάζεται"Ελευθερία από τον πόλεμο - Το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Πολιτειών για ένα γενικό και πλήρη αφοπλισμό σε ένα Ειρηνικό Κόσμο » .
Αυτή η δημοσίευση περιγράφει ένα πρόγραμμα τριών βημάτων για να αφοπλίσει τον αμερικανικό στρατό, να κλείσουν τις βάσεις και να έχουν έναν στρατό στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών.
Δηλαδή έναν παγκόσμιο στρατό, που θα είναι μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη έτοιμη για να χρησιμοποιηθεί ως « ειρηνευτική δύναμη » σε όλο τον κόσμο.
Το σχέδιο θα περιλαμβάνει ότι « όλα τα όπλα μαζικής καταστροφής " θα εξαλειφθούν με την εξαίρεση «αυτών που απαιτούνται για μια Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών για την Ειρήνη(σελίδα 12 πρώτη παράγραφος ) .
Για να " διατηρηθεί η ειρήνη , όλα τα κράτη θα επαναβεβαιώνουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών να απέχουν από την απειλή χρήσης οποιουδήποτε τύπου ενόπλων δυνάμεων » ( σελίδα 16 , παράγραφος οκτώ ).
Για την υποστήριξη του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών , ο μέσος πολίτης θα πρέπει να να αφοπλιστεί, έτσι ώστε δεν θα μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενάντια σε αυτές τις " ειρηνευτικές " δυνάμεις .
Θα ήθελα επίσης να επισημάνω μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που συνέβησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1960 :
Οι διαδηλώσεις κατά του πολέμου στο Βιετνάμ .
Οι διαμαρτυρίες ενάντια στα πυρηνικά όπλα .
Οι διαμαρτυρίες για την μείωση των εξοπλισμών ...... Μεγάλο μέρος αυτών των διαμαρτυριών έγιναν από φοιτητές . Πολλοί οι οποίοι αποφοίτησαν και έγιναν οι γιατροί , οι δικηγόροι , οι άνθρωποι στο πολιτικό γίγνεσθαι , ακόμη και ο Πρόεδρος των Η.Π.Α σήμερα





Το 1963 , την ίδια χρονιά με την επιλογή των ειδικών για αυτή τη μελέτη "Top Secret", ο Πρόεδρος John F. Kennedy έκανε επίσης μια εκπληκτική δήλωση .

Στις 13 Νοεμβρίου , ενώ μιλούσε στο Columbus University δήλωσε:

«Το υψηλό αξίωμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έχει χρησιμοποιηθεί για να οργανώσουν ένα διάγραμμα, μια πλοκή, για να καταστρέψουν την ελευθερία της Αμερικής , και πριν φύγω από το γραφείο , θα πρέπει να ενημερώσω τους πολίτες για αυτή τη δοκιμασία !

Δέκα ημέρες αργότερα, ο Πρόεδρος John F . Kennedy πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε .Η μελέτη ολοκληρώθηκε το 1966 . Ο Πρόεδρος Τζόνσον ισχυρίζεται ότι η έκθεση δεν επρόκειτο ποτέ να κυκλοφορήσει.
Ο σκοπός της παρούσας έκθεσης ήταν να δούν τι θα χρειαζόταν για να εισάγουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε καθεστώς μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης . Οι "ειδικοί" αποφάσισαν ότι ο αμερικανικός λαός δεν ήταν αρκετά ευφυής για να καταλάβει ποιός «μεγάλος αδελφός» είχε αποφασίσει γι 'αυτούς.
Απόσπασμα από την έκθεση: (παράγραφος 3)

"Λόγω των ασυνήθιστων συνθηκών που περιβάλλουν τη δημιουργία της ομάδας αυτής, και ενόψει της φύσης του συμπεράσματος της, δεν προτείνουμε αυτή η έκθεση να κυκλοφορήσει προς δημοσίευση. .. τέτοιες ενέργειες δεν θα ήταν προς το δημόσιο συμφέρον .. ένα απλός αναγνώστης, που δεν έχει εκτεθεί στις ανάγκες της υψηλότερης πολιτικής ή στρατιωτικής ευθύνης, θα διακύβευε τον σκοπό αυτού του έργου, καθώς και την πρόθεση ... Ζητούμε η κυκλοφορία της έκθεσης να είναι στενά περιορισμένη σε αυτούς που οι ευθύνες τους απαιτούν τη γνωστοποίηση του περιεχομένου του ... "

Αυτούς που οι ευθύνες τους απαιτούν να γνωρίζουν;
Είναι άραγε αυτοί οι άνθρωποι που εργάζονται για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη;





Η εισαγωγή της παρούσας έκθεσης παρουσιάζει επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις.
Αν ερχόταν μια " κατάσταση παγκόσμιας ειρήνης » ( παράγραφος 3 ) θα άλλαζε τις κοινωνικές δομές όλων των εθνών του κόσμου . Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει συμβεί σε σύγκριση με την αλλαγή που θα μπορούσε να συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση . Τονίζουν ότι θα υπάρξουν συνέπειες για την ειρήνη.
Δεν είναι μόνο η οικονομία , αλλά και κάθε άλλη πτυχή της ζωής θα επηρεαστεί επίσης , " πολιτικές, κοινωνιολογικές , πολιτιστικές και οικολογικές " πτυχές, θα υποστούν αλλαγές. Ο λόγος που οι πτυχές αυτές συμπεριλαμβάνονται στη μελέτη τους είναι ότι ο κόσμος (εκείνη την εποχή) ήταν εντελώς απροετοίμαστος για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις που θα υπήρχαν σε αυτούς τους τομείς σε μια τέτοια κατάσταση ειρήνης . Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι στο τέλος της έκθεσης δίνουν τις συστάσεις τους για αυτό που πιστεύουν, ότι είναι μία « πρακτική και αναγκαία πορεία δράσης . " ( παράγραφος 6 )
Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι , η ιδέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , και η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη στην τοποθέτηση αυτής της έκθεσης . Ξεκίνησαν την εργασία τους και αποφάσισαν για το πώς θα μπορούσαν να ασχοληθούν με όλα τα προβλήματα χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα άτομα που εμπλέκονται .
Η τέταρτη ενότητα είναι επίσης ενδιαφέρουσα . ( Πόλεμος και Ειρήνη ως κοινωνικά συστήματα ) Επισημαίνουν ότι οι πόλεμοι δεν " προκαλούνται " λόγω των διεθνών συγκρούσεων των συμφερόντων . (παράγραφος επτά ) . Ακόμη, υποστηρίζουν ότι « ... η δημιουργία πολέμων - ενεργών ή προβλεπόμενων , είναι ένα ζήτημα ζωής και θανάτου και θέμα στην υψηλότερη κλίμακα για τον κοινωνικό έλεγχο ... " Στην παράγραφο έξι του ίδιου τμήματος , σχολιάζουν ότι οι " απειλές " εναντίον του " εθνικού συμφέροντος " δημιουργήθηκαν ή επιτάχυναν την "κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών του συστήματος πολέμου " . Και έτσι δημιούργησαν τα λεγόμενα "Substitutes for the Functions of War (Υποκατάστατα λειτουργειών πολέμου)
Εδώ είναι μερικά παραδείγματα των «ειδικών », προκειμένου να αντικαταστήσουν ορισμένες από τις λειτουργίες του πολέμου .
Η οικονομική λειτουργία μπορεί να αντικατασταθεί με ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας . Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να κατευθυνθεί προς τη βελτίωση των συνθηκών της ανθρώπινης ζωής .
Ένα απρόσιτο πρόγραμμα διαστημικών ερευνών είναι μια άλλη επιλογή . Αφοπλισμός του συστήματος ελέγχου με τις παραλλαγές ενός τέτοιου συστήματος .Η πολιτική λειτουργία μπορεί να είναι μια πανταχού παρούσα ( σχεδόν παντοδύναμη ) διεθνής αστυνομική δύναμη.
Θα πρέπει να υπάρχει μια καθιερωμένη και αναγνωρισμένη εξωγήινη απειλή .
Συνιστούν τεράστια παγκόσμια, περιβαλλοντική ρύπανση .
Προτείνουν ακόμη και πλασματικούς εναλλακτικούς εχθρούς .Η κοινωνιολογική λειτουργία ( που την αποκαλούν λειτουργία Ελέγχου (Control) μπορεί να είναι προγράμματα που προέρχονται από τη χρήση του Peace Corps (Ειρηνευτικού Σώματος) ως πρότυπο .
Η δουλεία σε μια σύγχρονη , εξελιγμένη μορφή είναι μια άλλη επιλογή .
Μία κινητήριος λειτουργία για να πάρουν τον έλεγχο μπορεί να είναι η ενίσχυση της ρύπανσης του περιβάλλοντος .
Επίσης , δημιουργώντας νέες θρησκείες ή άλλες μυθολογίες και αιρέσεις(παγανισμός, βαμπιρισμός, σατανολατρεία κλπ)
Κοινωνικά προσανατολισμένα παιχνίδια του αίματος είναι μια άλλη επιλογή .Δεδομένου ότι ο πόλεμος δεν είναι εκλεκτικός για το ποιος πεθαίνει , η οικολογική λειτουργία μπορεί να είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα της εφαρμοσμένης ευγονικής (αναπαραγωγή ανώτερης φυλής )
Γενετικά πειράματα...
Πόσοι λαοί γνωρίζουν τι είναι οι βιο-σφαίρες που χτίζονται στα βουνά. (Οι δυό γνωστές είναι στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και τη Βόρεια Καρολίνα.) Κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα μέρη τώρα, όπως είναι περιτριγυρισμένα από τους φρουρούς. Bio-σφαίρα είναι ο όρος του ΟΗΕ για αποικία (Colony). Φημολογείται ότι αυτές οι «αποικίες» χρησιμοποιούνται για την αναπαραγωγή της «ανώτερης φυλής».
Υπάρχουν, επίσης, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έχουν κατασκευαστεί «εγκαταστάσεις αποθήκευσης» για τα ανθρώπινα όργανα. Αυτά τα στρατόπεδα θα χρησιμοποιηθούν για πειράματα γενετικής.


Πόσο άραγε έχουν προχωρήσει τα σχέδια εναντίων των ανθρώπων; Τυχαία η προσπάθεια αφοπλισμού όλων των ανθρώπινων κοινοτήτων παγκόσμια, με αλλεπάλληλα κρούσματα απροσδιόριστης τρέλλας;






Και κάτι άλλο...
Ίσως σήμερα , πλέον να έχει ο περισσότερος κόσμος αντιληφθεί, ότι οι δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών που χρησιμοποιούνται ως « ειρηνευτές » σε όλο τον κόσμο , στην πραγματικότητα αφοπλίζουν τους ανθρώπους , ώστε να μην μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους εναντίον καταπιεστικών κυβερνήσεων
Sarah Brady , πρόεδρος της Handguncontrol , Inc

"Το καθήκον μας για τη δημιουργία μιας σοσιαλιστικής Αμερικής μπορεί να επιτύχει μόνο όταν εκείνοι που θα θελήσουν να μας αντισταθούν έχουν αφοπλιστεί εντελώς . "

Η έκθεση του Iron Mountain δημοσιεύθηκε αρχικά από την Dell. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί τώρα. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 η συνέχεια δόθηκε στη δημοσιότητα. Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου έλαβε πλήρη πίστωση για το πρώτο βιβλίο και υποστήριξε ότι ήταν μια φάρσα. Το μόνο πρόβλημα με αυτή τη "φάρσα" είναι ότι τα πάντα στο αρχικό βιβλίο έχουν υποστεί επεξεργασία για να είναι αληθινό. Έτσι, αν ο αρχικός τίτλος είναι μια φάρσα ή όχι είναι άσχετο. Το πρωτότυπο βιβλίο είναι ένα σχέδιο για το παρόν και το μέλλον.
Από το βιβλίο "Iron Mountain A Hoax or Betrayal?"

πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις