Ζωντανό μωρό σε αμνιακό σάκο – Συγκλονιστικό Βίντεο



   Το συγκεκριμένο βίντεο έχει διαμοιραστεί περίπου 200.000 φορές στο Facebook τις τελευταίες εβδομάδες και είναι από τα πλέον δημοφιλή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης......


Στην αρχή ίσως φαίνεται ότι είναι απλώς ένα βίντεο που δείχνει μία έκτρωση σε πολύ προχωρημένο στάδιο κύησης. Αν και οι εικόνες έκτρωσης σε προχωρημένα στάδια κύησης είναι σοκαριστικές και «αφυπνιστικές», το συγκεκριμένο βίντεο είναι ακόμη πιο σπαρακτικό και συγκινητικό..

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το άτυχο μωρό αποτέλεσε όντως θύμα έκτρωσης σε προχωρημένο στάδιο κύησης, ενώ άλλοι επιμένουν ότι το βίντεο είναι το αποτέλεσμα αποβολής. Παρόλες τις φήμες που κυκλοφορούν, και κρίνοντας από την εικόνα που θα δείτε, το μωρό είναι σίγουρα πάρα πολύ μικρό για να επιβιώσει… Αυτό που βλέπουμε ουσιαστικά είναι η διάρκεια της σύντομης ζωής του έξω από τη μήτρα της μητέρας του.

Η ζωή του μωρού δεν χάθηκε, όμως, εις μάτην. Το βίντεο της σύντομης ζωής του γίνεται γνωστό με ταχύτατους ρυθμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας αναρίθμητους ανθρώπους να θέσουν μία και καλή τέρμα στο ψέμα ότι ένα αγέννητο παιδί δεν αποτελεί «άνθρωπος». Εάν αυτό το μωρό, αυτός ο «ιστός» δεν αποτελεί ανθρώπινο ον, τότε ποιός τελικά μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος;

Ένα δυνατό και σπαρακτικό βίντεο, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την έννοια και αξία της ανθρώπινης ζωής και να εκτιμήσετε για μία ακόμη φορά το μεγαλείο της γέννησης..



Πηγή 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις