Aυτός είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Τζεβελέκος της ”ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ” και των ΜΚΟ που απέσπασε 9 εκατ. ευρώ! – Η βίλα των 800.000 ευρώ στη Ρόδο (φωτό)


tzevel

Με πανάκριβα αυτοκίνητα, με ιδιωτική φρουρά, με ακριβά πιστόλια και με σπίτια εκατομμυρίων ευρώ στη Ρόδο, βρέθηκε και συνελήφθη σε ειδική επιχείρηση της αστυνομίας ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, ως επικεφαλής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» από το οποίο απέσπασε συνολικά ποσό της
τάξης των 9 εκατομμυρίων ευρώ.
tzevel2
Ο Κώστας Τζεβελέκος, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία 9 χρόνια και διέθετε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ καθώς επίσης και ένα ακόμα διαμέρισμα στην πόλη της Ρόδου.
Ο ίδιος κυκλοφορούσε μόλις ήρθε στη Ρόδο με πολυτελή αυτοκίνητο – λιμουζίνα, διέθετε προσωπική φρουρά, διέδιδε στις επαφές του ότι είναι προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και μάλιστα υποστήριζε ότι τον είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς και στο σπίτι αυτό.
Η βίλα του, στην Ιαλυσό Ρόδου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η ΡΟΔΙΑΚΗ, με φωτογραφίες και βίντεο διέθετε επίσης εκτός από πανάκριβα συστήματα φύλαξης, κάμερες και ειδικά ραντάρ εντοπισμού επισκεπτών στην αυλή και ένα ειδικό κουβούκλιο με αλεξίσφαιρα τζάμια για την φρουρά που κάποτε μπορούσε να πληρώνει για να το φυλάει.
sp1
 Είχε όπλα στο σπίτι και χρησιμοποιούσε ιδιωτικούς σερβιτόρους
Στην βίλα της περιοχής Ιαλυσού, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών μας με τους οποίους είχε κοινωνικές επαφές, μεγάλο αριθμό όπλων και περιστρόφων!
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι σε κάποιες οικογενειακές γιορτές ή άλλες συγκεντρώσεις στο σπίτι του, ο Κώστας Τζεβελέκος που παρουσιάζονταν άλλοτε ως δημοσιογράφος, άλλοτε ως Θεολόγος, άλλοτε ως Οικονομολόγος, άλλοτε ως βιολογικός καλλιεργητής αλλά πάντα ως στέλεχος της ΜΚΟ του «Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης» χρησιμοποιούσε ακόμα και ιδιωτικούς σερβιτόρους!
sp2
Στις επαφές πάντως που είχε με δεκάδες ροδίτες, ήταν απλός, προσιτός και φιλικός και ποτέ δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις του.
sp3
Από τα χέρια του Κώστα Τζεβελέκου ο οποίος μέχρι τις αρχές του 2013 βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου, είχαν περάσει σύμφωνα με την αστυνομία 9.000.000 ευρώ!
Ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί ότι τα 4 εκατομμύρια από αυτά δεν τα είχε ακουμπήσει καν και ότι πέρασαν αμέσως σε «ξένα χέρια» όπως έλεγε χαρακτηριστικά.
sp4
 Μια αμύθητη περιουσία
Σύμφωνα με την αστυνομία και την έρευνα που βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε καταφέρει να στήσει μια μικρή αυτοκρατορία μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Εκτός από την πολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, ο ίδιος είχε καταφέρει να αποκτήσει χρησιμοποιώντας τα κονδύλια της ΜΚΟ και μια επταώροφη πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους, ενώ για άγνωστους λόγους ο ίδιος με τη σύζυγό του είχε νοικιάσει μια πολυτελή μεζονέτα στα Βριλήσσια πληρώνοντας ενοίκιο της τάξης των 5.000 ευρώ κάθε μήνα!
Η σύζυγός του είχε εργαστεί ως υπάλληλος επί σειρά ετών στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου και μάλιστα υπηρέτησε σε καίριο πόστο στο κτιριακό συγκρότημα του Ζέφυρος.
 Από.. αυτοκράτορας πωλητής στη λαϊκή Ρόδου
Η χλιδάτη ζωή που έκανε ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε ως αποτέλεσμα τα χρήματα που είχε στην διάθεσή του να αρχίσουν να εξανεμίζονται γρήγορα. Από τα μέσα του 2010 φρόντισε να αναπτύξει παράλληλη δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα της Ρόδου και μάλιστα νοίκιασε κάποια κτήματα προς Καλαμώνα προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, η οικονομική του κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν τραγική. Είχε αναγκαστεί μάλιστα να στήσει πάγκο στη λαϊκή αγορά της Ρόδου, πουλώντας έτσι διάφορα λαχανικά προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά!
 Έρευνα σε όλα τα επίπεδα και στη Ρόδο
Η αντίστροφη μέτρηση του αυτοκράτορα της ΜΚΟ της… Αποναρκοθέτησης ξεκίνησε μόλις πριν από μερικούς μήνες. Ο ίδιος φρόντισε να φύγει αρχικά από τη Ρόδο και στη συνέχεια να φύγει από τη χώρα με προορισμό την Κύπρο στα μέσα του 2013 μαζί με τη σύζυγό του. Εκεί μετέφερε και τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης ΜΚΟ.
Όταν ο κλοιός άρχισε να σφίγγει, ο Κώστας Τζεβελέκος ήρθε από την Κύπρο στην Αθήνα, παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια, απολογήθηκε και προφυλακίστηκε.
Από τότε, έχει ανοίξει ένας τεράστιος κύκλος ερευνών που εστιάζεται σε δύο επίπεδο:
Ο πρώτος στην Αθήνα για να βρεθούν τα νήματα πίσω από τα οποία κινούνταν αυτή η οργάνωση και ο δεύτερος στη Ρόδο, για να βρεθούν πως έγιναν οι δοσοληψίες εκατομμυρίων ευρώ και ποιοι άλλοι συμμετείχαν ενδεχομένως σε αυτό το πάρτι διασπάθισης δημοσίου χρήματος.
 Πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ, ανώτατοι κρατικοί υπάλληλοι σε καίριες θέσεις του υπουργείου Εξωτερικών και άλλων υπουργείων, την περίοδο 2000- 2004, κάποιοι από τους οποίους εξακολουθούν να είναι σήμερα στην ενεργό υπηρεσία και μάλιστα ακόμα σε θέσεις κλειδιά, καθώς και πρόσωπα που κινούνταν στο περιβάλλον της κυβέρνησης την ίδια εποχή, κατηγορούνται για συμμετοχή στην κακουργηματική απάτη – μαμούθ, με βιτρίνα ΜΚΟ, σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.
Το ύψος της απάτης υπολογίζεται γύρω στα εννέα εκατομμύρια ευρώ και η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Οικονομική Υπηρεσία, μετά από έρευνες που κράτησαν 20 μήνες.
Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ανακοινώθηκαν το μεσημέρι από τον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ Χρήστο Παρθένη και τον διευθυντή της Οικονομικής Αστυνομίας, οι οποίοι είπαν ότι τα δεδομένα από την έρευνα ξεπερνούν τις 20.000 σελίδες και ότι μόνο το διαβιβαστικό που συνοδεύει τη σχετική δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ξεπερνά τις 80 σελίδες.
Η απάτη αφορά στη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) από το Υπουργείο Εξωτερικών, η οποία είχε ως ειδικότερο αντικείμενο την αποναρκοθέτηση περιοχών, σε τρίτες χώρες και ειδικότερα στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, το Λίβανο και το Ιράκ.
Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι οκτώ άτομα, από τα οποία έχει συλληφθεί μόνον ο ιθύνων νους της απάτης και πρόεδρος της ΜΚΟ.
Πρόκειται για εκδότη εφημερίδας την επίμαχη περίοδο, ο οποίος συνέστησε τη ΜΚΟ, μαζί με τη σύζυγό του, τέως δημόσιο υπάλληλο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Τουρισμού, με απόσπαση στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Σε βάρος του πρόεδρου της MKO είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης καθώς και Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων της INTERPOL για την υπόθεση, τη δε περασμένη Παρασκευή κλήθηκε για κατάθεση από την 4η ειδική ανακρίτρια και προφυλακίστηκε.
Οι υπόλοιποι που εμπλέκονται είναι ο τότε γενικός διευθυντής της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ), του Υπουργείου Εξωτερικών και νυν ανώτατος διπλωματικός υπάλληλος εντεταλμένος της ΕΕ στην Αφρική, δύο πρέσβεις σήμερα και πρώην υπάλληλοι της ΥΔΑΣ, και τρεις συνταξιούχοι υπάλληλοι, επίσης στην ΥΔΑΣ και στην Υπηρεσία Δημοσονομικού Ελέγχου και Ελεγκτικού Συνεδρίου του Υπουργείου Εξωτερικών, την επίμαχη περίοδο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η ΜΚΟ χρηματοδοτήθηκε με 9.000.000 ευρώ από την ΥΔΑΣ, την περίοδο 2000-2004, για την πραγματοποίηση οκτώ προγραμμάτων αποναρκοθέτησης στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, στον Λίβανο και στο Ιράκ, ύστερα από την υπογραφή συμβάσεων πραγματοποίησης προγραμμάτων αναπτυξιακής συνεργασίας.
Στην πραγματικότητα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προκαταρκτική ποινική διερεύνηση, το σύνολο της χρηματοδότησης εκταμιεύτηκε παράνομα, καθώς δεν πληρούνταν οι αναγκαίες προϋποθέσεις, ενώ έχει σημειωθεί σωρεία παραβάσεων για την κάλυψη της παρανομίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές συμβάσεις προγραμμάτων αναπτυξιακής συνεργασίας, το ποσό θα κάλυπτε το 75% του συνολικού προϋπολογισμού του προγράμματος, το δε υπόλοιπο 25% θα έπρεπε να προέρχεται από συμμετοχή της ΜΚΟ, τουλάχιστον 15% ως ίδια συνεισφορά σε είδος ή σε χρήμα και από τρίτες πηγές, όπως χορηγίες και δωρεές.
Για να συγκαλυφθεί η ελλειμματική συμμετοχή της ΜΚΟ επινοήθηκε τέχνασμα εικονικών δωρεών. Ειδικότερα, οι αλλοδαποί εργαζόμενοι στα προγράμματα αποναρκοθέτησης, όπως για παράδειγμα ναρκαλιευτές, φέρονταν ότι επέστρεφαν στη ΜΚΟ, υπό τη μορφή δωρεάς, το 20-30% των φερόμενων αποδοχών τους, τις οποίες η ΜΚΟ δεν καταχωρούσε, ως όφειλε, στα σχετικά βιβλία που τηρούσε, αλλά αντίθετα τα παρουσίαζε ως ίδια συμμετοχή της, εξασφαλίζοντας έτσι περαιτέρω χρηματοδότηση.
Εκτός από την παραπάνω «ιδιότυπη» μεθοδολογία, ουσιαστικά ανακύκλωσης του δημοσίου χρήματος, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, δεν εφαρμόστηκαν επιπλέον διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας σχετικά με τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ.
Επιπλέον, μέρος των κονδυλίων που εκταμιεύονταν προς τη ΜΚΟ χρησιμοποιούνταν ή διοχετεύονταν στην κάλυψη δαπανών, που δεν σχετίζονταν με λειτουργικά έξοδα για την εκτέλεση των προγραμμάτων, αλλά για ενοικίαση γραφείων της Οργάνωσης στην Αθήνα, προμήθεια αναλώσιμων, ακόμα και αγορές σε super market, πληρωμή εστιατορίου και parking του αυτοκινήτου του προέδρου.
Στο πλαίσιο της έρευνας πραγματοποιήθηκε σε βάθος διερεύνηση οικονομικών και λοιπών στοιχείων, καθώς και συντονισμένες έρευνες σε οικίες και έδρες εταιρειών ιδιοκτησίας του προέδρου της ΜΚΟ και της συζύγου του, σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου βρέθηκαν πλήθος αποδείξεις και στοιχεία για τις δραστηριότητες της Οργάνωσης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εν ενεργεία ή τέως δημόσιοι υπάλληλοι, ανάλογα με τη θέση και τα καθήκοντα που κατείχαν την επίμαχη χρονική περίοδο, βεβαίωναν εν γνώσει τους ψευδώς σε δημόσια έγγραφα, σχετικά με τη νομιμότητα και κανονικότητα των κονδυλίων που εκταμιεύονταν προς τη ΜΚΟ για την υλοποίηση των προγραμμάτων, ως συμμετοχή του Δημοσίου και έκαναν τη σχετική εκκαθάριση και εντολή πληρωμών προς την Οργάνωση.
Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», της ψευδούς βεβαίωσης και απιστίας σχετικά με την Υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και «Εκδίκαση πράξεων διαφθοράς πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος Δημοσίου Συμφέροντος και άλλες διατάξεις».
Για την υπόθεση ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και παραγγέλθηκε η διενέργεια κύριας ανάκρισης.
Με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Αθηνών απαγορεύτηκε η εκποίηση περιουσιακών στοιχείων του προέδρου της ΜΚΟ και της συζύγου του και συγκεκριμένα δύο ακινήτων στους Αμπελόκηπους και δύο στη Ρόδο, ενώ θα κατασχεθεί και θα παραδοθεί στον ΟΔΔΥ πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε κατά τις μετακινήσεις του ο πρόεδρος της Οργάνωσης.
Η έρευνα συνεχίζεται στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.
Βρέθηκαν όλα στο σπίτι του στην Αθήνα
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
αποδείξεις ανταλλακτηρίων συναλλάγματος,
τραπεζικά παραστατικά,
αλληλογραφία,
επαγγελματικές κάρτες,
χειρόγραφες σημειώσεις,
κλειδιά τραπεζικής θυρίδας,
τραπεζικά βιβλιάρια,
τρεις (3) σφραγίδες του Υπουργείου Ανάπτυξης (εκ των οποίων μία στρογγυλή),
λειόκανο κυνηγετικό τυφέκιο μάρκας SAIGA-410 με γεμιστήρα που περιέχει τέσσερα (4) φυσίγγια τύπου 410*73MAG,
περίστροφο μάρκας SMITH & WESSON,
κουτί με πενήντα (50) φυσίγγια διαμετρήματος 38 mm special, καθώς και ξίφος
 Στη Ρόδο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν
Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε κατοικία ιδιοκτησίας της συζύγου του προέδρου της Μ.Κ.Ο. στη Ρόδο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:
εκθέσεις προόδου και υλοποίησης προγραμμάτων αποναρκοθέτησης,
καταστατικά και τραπεζικά παραστατικά αναφορικά με οικονομικές συναλλαγές της Μ.Κ.Ο.,
φορολογικά στοιχεία,
τραπεζικές κάρτες,
εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων, καθώς και,
χειρόγραφες σημειώσεις,
 Ήταν η «χρυσή» ΜΚΟ επί Γιώργου Παπανδρέου
Σαν μαχαραγιάδες, με πολλά ακίνητα, ζούσαν οι επικεφαλής της ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», η οποία πήρε 9 εκατ. ευρώ για ανύπαρκτο έργο, όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου και αρμόδιος στενός του συνεργάτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόεδρος της ΜΚΟ ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, είναι ο δημοσιογράφος Κωστας Τζεβελέκος.
Εμπλεκόμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και η σύζυγός του η οποία υπηρέτησε στο υπουργείο Τουρισμού, αποσπάστηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης και από εκεί πήρε την σύνταξή της.
Ένα πολύ γνωστό όνομα, στο διπλωματικό σώμα, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος είναι ακόμα εν ενεργεία διπλωμάτης του ΥΠΕΞ και εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΕ στο Κέρας της Αφρικής, εμπλέκεται επίσης στην υπόθεση.
Η υπόθεση αυτή αφορά ποσά που δόθηκαν στην ΜΚΟ της οποίας το πλήρες όνομα είναι: Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης την περίοδο 2000 – 2004, όταν ο διπλωμάτης ήταν προϊστάμενος της υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακης Συνεργασίας.
Ο εν λόγω διπλωμάτης κατηγορείται για απιστία και ψευδή βεβαίωση, γιατί την εποχή που εκταμιεύθηκαν αυτά τα ποσά των 9 εκατομμυρίων, περνούσαν όλες οι βεβαιώσεις από τα χερια του και υπέγραφε χωρίς να υπάρχουν τα ανάλογα παραστατικά, που να δικαιολογούν τις εκταμιεύσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της αστυνομίας, ο προφυλακισθείς Κωνσταντίνος Τζεβελέκος με την σύζυγό του συμμετείχαν στο ΔΣ της ΜΚΟ και ζούσαν σε μεζονέτα πολυτελείας στα Βριλήσσια για την οποία πλήρωναν ενοίκιο 5.000 ευρώ το μήνα.
Επίσης, είχαν φτιάξει πολυτελή μεζονέτα σε τουριστική περιοχή της Ροδου για την οποία δαπάνησαν ποσό που ξεπερνά τις 800.000 ευρώ, αλλά και 7οροφη πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους.
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ σταμάτησε την λειτουργία της στην Ελλάδα το 2013 και το ζεύγος μετακόμισε στην Κύπρο, όπου μετέφερε τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης ΜΚΟ.
Όταν άρχισε και έσφιγγε ο κλοιός, ο Κώστας Τζεβελέκος, ήρθε στην Ελλάδα, πήγε και απολογήθηκε στην 4η ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν ως «όχημα» για την κακουργηματική απάτη την Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο.), η οποία χρηματοδοτήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από το 2000 έως το 2004, από το Ελληνικό Δημόσιο, για την πραγματοποίηση προγραμμάτων αποναρκοθέτησης σε τρίτες χώρες.
Τι είπε η Λιάννα Κανέλη για την ΜΚΟ
Ας σημειωθεί ότι η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε χθες ότι μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε καταλάβει την απάτη με τις ΜΚΟ.
Όπως υποστήριξε η βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στον Σκάι, το κόμμα της ήταν το πρώτο που το 2001 είχε ζητήσει έρευνα για τις ΜΚΟ.
«Εξαιτίας των ερωτήσεων του ΚΚΕ έσκασε το θέμα. Όταν ο Ριζοσπάστης δημοσίευσε το πρωτοσέλιδο για το θέμα των ναρκών δημιουργήθηκε τεράστιο ζήτημα και καταθέσαμε ερωτήσεις» είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι πέρασε πολλές ώρες στο γραφείο του τότε υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Παπανδρέου, «ο οποίος έπινε ουισκάκι».
Όσον αφορά στον Αλεξ Ρόντος, είπε: «Αυτόν με τα γυαλάκια και την κόκκινη γραβάτα εμείς τον έχουμε ζήσει σαν κόμμα όταν τον βλέπαμε στην επιτροπή χωρίς να τον γνωρίζουμε και χωρίς να μας τον συστήσουν».
Η κυρία Κανέλλη είπε ακόμη ότι η συγκεκριμένη οργάνωση όχι απλά «έτρωγε λεφτά» σε διεθνές επίπεδο, αλλά προσλάμβανε και πρώην στρατιωτικούς για να κάνουν τη «βρωμοδουλειά».
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Λιάνα Κανέλλη, ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν ο μόνος που «είχε εκτιμήσει τις προσπάθειες» του ΚΚΕ και της είχε τηλεφωνήσει για να την ρωτήσει για το θέμα.
«Με ρώτησε τι περίεργη ιστορία είναι αυτή και μου είπε ότι έχει 105 εκατ. για να δώσει σε αυτή την οργάνωση» είπε η κ. Κανέλλη και πρόσθεσε ότι τελικά ο κ. Λοβέρδος δεν υπέγραψε για αυτή την ΜΚΟ.

ΡΟΔΙΑΚΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις