Δεν βλέπουν , δεν ακούνε , δεν καταλαβαίνουν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αυτοκτόνησε λέει το παλικάρι από τύψεις γιατί πάτησε τη γυναίκα στο δρόμο. Κανένας από αυτά τα μοσχάρια που...
κυβερνούσαν τα τελευταία 30 χρόνια την πατρίδα ( και ανάγκασαν 5.000 συνανθρώπους μας να αυτοκτονήσουν και εκατομμύρια άλλους να ζουν στην φτώχεια , στην εξαθλίωση και στην απόγνωση) και τώρα λένε " εις υγείαν στους μα@@κες" , κάνουν διακοπές σε εξωτικά μέρη γράφοντας στα απόκρυφα σημεία τους τον Ελληνικό λαό και την δικαιοσύνη, κάνουν διακοπές σε πανάκριβα σαλε στην Ελβετία , στη Μύκονο ή αλλού δεν βλέπουμε να έχουν την ίδια ευθιξία με το..... γουρούνι - τον μπάτσο - τον δολοφόνο!!!!! 
Οι μεν είναι δημοκράτες με γραβάτα, με ακίνητα με γυναίκα και 25 γκόμενες , έκαναν αντίσταση στη Χούντα .....από το Παρίσι ή έλαβαν μέρος στο Πολυτεχνείο και εξαργύρωσαν την αντίστασή τους με θέση στη βουλή , με χαρτοφυλάκια , με μίζες , με υψηλές γνωριμίες , με υψηλούς προστάτες , με εκδοτικά μπλοκ και ΜΜΕ που πίνουν στην υγειά τους για διάφορες εκδουλεύσεις και "χατίρια" στους φορολογικούς ελέγχους, έχουν ακίνητα , κότερα ( έλα Χριστέ και Παναγιά ... πολιτικός να μην έχει κότερο;) , βίλες πέτρινες στο βουνό (Αράχωβα - Πήλιο - Καρπενήσι κλπ) , εξοχικό σε κοσμπολίτικο νησί , 3-4 αυτοκίνητα , έχουν χιλιάδες ψηφοφόρους ..... ενώ οι άλλοι.....οι άλλοι είναι μπάτσοι των 700 ευρώ από τη Νίκαια , το Κερατσίνι, τη Σαλαμίνα έχουν υπηρετήσει και στα ΛΟΚ ή στα βατράχια ; ..άρα φασίστες , δολοφόνοι. 
 
Πέρασαν και έξω από την εφορία Νικαίας (που δίπλα ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή;) άρα είναι και Χρυσαυγίτες...Αυτοί φταίνε για όλα...βαράτε τους.
 
 Κ. Μ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις